CHP’Lİ ADAYLAR ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
14 Nisan 2023 - Cuma 20:02 Bu haber 1898 kez okundu
 
CHP’Lİ ADAYLAR ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
CHP Kayseri Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında esnaf odalarını ziyaret ette Tomarza ilçesinde halkla bir araya geldi. Milletvekili adayları esnafın sorunlarını dinledi.
GÜNDEM Haberi
CHP’Lİ ADAYLAR ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

CHP’nin fermuar liste çıkardığı Kayseri milletvekili aday listesindeki isimler, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini artırarak sürdürüyor. Listede yer alan birinci sıra milletvekili adayı CHP’li Aşkın Genç, Saadet Partili ikinci sıra adayı Mahmut Arıkan, Deva ve Gelecek Partisi’nden isimlerinde yer aldığı 10 milletvekili adayı Tomarza ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundular. Vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili adayları, akşamda Millet İttifakı Tomarza İlçe Başkanları ile ilçe yönetim kurulu üyeleriyle iftarda buluştular. 2. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan, yaptığı paylaşımda, “Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimiz sürüyor ve gittiğimiz her yerde insanlarımızın bize olan ilgilerini görüyoruz. Beklentiler çok büyük. Farkındayız. Çünkü yaşanan ekonomik kriz herkesi ağır etkilemiş ve altından kalmayacak durumda. Özellikle esnafımız bu konuda çok mağdur. Perişan diyebileceğimiz noktada. Onların yaşadıkları bu ağır yük, ekonomik kriz şartları çözüm arayışı içerisine kendilerini yönlendirmiş. Yeni arayışlarının ise siyasi anlamda yeni oluşum, farklı siyasi partilerin iktidara gelmesi gibi beklentinin üst seviyede olduğunu gördük. Bizlerden olan beklentilerin büyüklüğünü gördük ve bunu biliyorduk. O nedenle Millet İttifakı partilerinin iktidara gelindiğinde ülkemizin düzlüğe çıkması için oluşturduğu ortak mutabakat metninin ne kadar isabetli ve yararlı olacağını gördük” dedi.

Millet İttifakı adayları, vatandaş ve teşkilat ziyaretlerinin yanı sıra, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan’ı, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şeyhi Odakır’ı, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret ettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP’Lİ, ADAYLAR, ESNAFIN, SORUNLARINI, DİNLEDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı