Denizli’deki cinayet aydınlatıldı; Su kuyusu kazıldı
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Temmuz 2022 - Cuma 12:00 Bu haber 978 kez okundu
 
Denizli’deki cinayet aydınlatıldı; Su kuyusu kazıldı
Denizli’de iki kişinin kaybolduklarına dair ihbar üzerine polis aptığı çalışmada şahısların öldürüldüğü, yakıldıktan sonra su kuyusuna atıldıklarını belirledi. Su kuyusu yapılan özel çalışma ile açıldı.
ASAYİŞ Haberi
Denizli’deki cinayet aydınlatıldı; Su kuyusu kazıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı, Denizli’de yaşanan iki kişinin öldürülmesi olayı ile ilgili yapılan soruşturma ve şahısların yakalanması hakında şu bilgiyi paylaştı;

“9.06.2022 günü haklarında kayıp şahıs müracaatı yapılan Hasan AKKÖSE ve İsmail YALÇIN’ın birlikte seyahat ettikleri araç Jandarma Sorumluluk Bölgesi içerisinde terk halde bulunmuştur.

Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile Asayiş Şube Müdürlüğünce çalışmalara başlanılmış, yapılan çalışmalarda şüpheli olduğu değerlendirilen 4 şahıs yakalanmış, şüphelilerin alınan ifadelerinden sonra 5 şüpheli daha yakalanarak toplam 9 şahıs gözaltına alınmıştır.

Alınan ifadeler sonucu kayıp şahısların öldürüldükleri, cesetlerinin yakılarak Jandarma Sorumluluk Bölgesi içerisinde boş arazi üzerindeki su kuyusuna atıldığı anlaşılmıştır.

14.06.2022 günü adli mercilere çıkarılan 9 şüpheliden 7’si tutuklanmış, 15.06.2022 günü su kuyusunda yapılan kazı çalışmaları sonucunda kayıp şahıslara ait olduğu değerlendirilen cesetler bulunmuştur.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Denizli’deki, cinayet, aydınlatıldı;, Su, kuyusu, kazıldı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı