Öldürüldükten sonra valizle Kayseri’ye getirilerek kayalık alana atılmış
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Temmuz 2022 - Cuma 12:09 Bu haber 1063 kez okundu
 
Öldürüldükten sonra valizle Kayseri’ye getirilerek kayalık alana atılmış
ASAYİŞ Haberi
Öldürüldükten sonra valizle Kayseri’ye getirilerek kayalık alana atılmış

Polis 2 yıl önce kayıp olarak bildirilen kadının Afyon ilinde öldürüldükten sonra valizle Kayseri’ye getirilerek kayalıklardan atıldığını belirledi. Şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, şahsın kayalıktan atıldığını söylediği kadınla ilgili olarak bölgede yapılan çalışmada insan kemikleri bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Asayiş daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kayseri’de iki yıl önce kayıp olarak bildirilen kadının cinayete kurban gittiğini belirledi ve şüpheli şahısı yakaladı. Olay ile ilgili şu bilgilendirme yapıldı;

“11.01.2022 günü Kayseri ili Danişment Polis Merkezi Amirliğine gelerek müracaatta bulunan Hayriye KUTLU kızı Sevil KUTLU’dan 2020 Mayıs ayından itibaren haber alamadığını belirterek hayatından endişe ettiğini beyan etmiştir.

Yapılan çalışmalarda, Sevil KUTLU’nun Yakup KARANFİL ile gönül ilişkisi bulunduğu fakat başka bir kişi ile evlendiği, kayıp şahsın Yakup KARANFİL ile görüşmeye devam ettiği, şahısların en son 15.09.2020 tarihinde Afyon ilinde beraber konakladıkları ve kayıp şahsın o tarihten sonra herhangi bir hareket kaydının olmadığı anlaşılmış, Yakup KARANFİL’in kayıp şahsı öldürdüğü değerlendirilmiştir.

Çalışmaların devamında Yakup KARANFİL, eşi ve babası ile birlikte 13.06.2022 günü yakalanmışlar, alınan ifadeler sonucu kayıp Sevil KUTLU’nun Yakup KARANFİL tarafından Afyon ilinde 15.09.2020 günü öldürüldüğü, cesedin valiz ile Kayseri iline getirildiği ve 3 şüpheli şahıs tarafından Jandarma Sorumluluk Bölgesi içerisinde bulunan kayalık alana atıldığı tespit edilmiştir.

Şüpheli ile maktulün 2020 yılındaki konaklama yaptıkları apart otelde luminal çalışmalar yapılmış, cesedin atıldığı kayalık alanda maktuleye ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulunmuştur. 16.06.2022 günü adli mercilere çıkarılan 3 şüpheli tutuklanmıştır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Öldürüldükten, sonra, valizle, Kayseri’ye, getirilerek, kayalık, alana, atılmış,
Yorumlar
Haber Yazılımı