Eleştirdiği Süleyman Demirel’in sözünün varisi oldu
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Aralık 2023 - Cuma 09:58 Bu haber 473 kez okundu
 
Eleştirdiği Süleyman Demirel’in sözünün varisi oldu
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan: Dış politikada 22 yıllık dönemde 22 katı u dönüşler yapıldı
GÜNDEM Haberi
Eleştirdiği Süleyman Demirel’in sözünün varisi oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, ülke idarecilerinin sabah başka akşam başka sözler söylediğini ve bu yüzden ülkeye güvenmeyenlerin yatırım yapmadığını belirtti. Arıkan, merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ‘Dün dündür bugün bugündür’ sözünü eleştiren Cumhurbaşkanının da bu sözün varisi olduğunu ifade etti.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) önemli açıklamalarda bulunan Saadet Partili Mahmut Arıkan, ülkeye neden yatırım gelmediğini, dış politikadaki istikrarsızlıkla birlikte ekonomide nasıl istikrarsızlık oluştuğunu anlattı. Arıkan, şu açıklamalarda bulundu;

22 KATI U DÖNÜŞÜ

“Dış politika alanında 22 yıllık dönemde en az 22 katı u dönüşler yaşandı. Sabah Avrupa Birliği söylemi ile uyananlar, gece Şangay beşlisine altınca olalım diye uyudular. Bu sözler başka işler başka. Bu yaşananların sonucunda ülkemiz güvenilmez bir noktaya doğru ilerlemektedir. Sabah söylediği ile akşam yaptığı taban tabana zıt olan ülkemiz idarecilerinin elindeki ülkeye güvenmeyenler bu ülkeye yatırım yapmıyor ve ekonomi büyük bir zarar görüyor. Ekonomi ciddi şekilde zarar veriyorlar. Dış politikadaki istikrarsızlık ekonomiyi de istikrarsız hale getiriyor.

VARİSİ OLDU

Cumhurbaşkanı, ‘Dün dündür bugün bugündür’ diyen merhum Süleyman Demirel’i yıllardır bu sözü dolaysıyla eleştirmesine rağmen bugün icraat olarak Süleyman Demirel’in bu sözünün varisi olmuştur.

DOĞRUYA DOĞRU YANLIŞA YANLIŞ…

Bizim milli görüş olarak Saadet Partisi olarak en çok eleştiri aldığımız tutum AK Partiye karşı olan muhalefetimiz. Bizim ne Cumhurbaşkanının şahsına ne AK Partili yöneticilerin şahsına bir husumet duymamız doğru değil, söz konusu değil. Biz yanlışa yanlış doğruya doğru diyoruz. Dış politikada öyledir.

SİSİ’NİN TANKLARINA…

Birçok örnekte de sözler söyledim. Biz Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti yöneticilerinin sözlerine destek veririz ancak yapılan işlere, Sisi’nin tanklarına karşı Rabia Meydanı’nda direnenler gibi karşıyız. İşiniz sözünüze uyarsa sonuna kadar destekçiniz oluruz.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Eleştirdiği, Süleyman, Demirel’in, sözünün, varisi, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı