SP’li Doğan: Paçayı İsrail’e nasıl kaptırdınız…
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Aralık 2023 - Cuma 10:33 Bu haber 851 kez okundu
 
SP’li Doğan: Paçayı İsrail’e nasıl kaptırdınız…
Saadet Partisi Genel Sekreteri l Ankara Milletvekili Mesut Doğan, AK Partililere seslenerek, “Hepsinin yüreğinde Filistin sevgisi olduğundan şüphemiz yok. Bizim iktidara söylediğimiz sözlerin bir kısmının arka plan analizi şu; yüreğinizde bu kadar Filistin sevgisi olduğu halde paçayı nasıl İsrail’e kaptırdınız bir adım atamıyorsunuz” dedi.
SİYASET Haberi
SP’li Doğan: Paçayı İsrail’e nasıl kaptırdınız…

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları ile ilgili açıklamalarda bulunan ve Türkiye’nin de adımlar atması gerektiğini aktaran Saadet Partisi Genel Sekreteri l Ankara Milletvekili Mesut Doğan, şu açıklamkalarda bulundu;

HİÇ ŞEPHEMİZ YOK…

“AK Partiye oy veren AK Partide milletvekili olan AK Partide yöneticilik yapan bütün siyasi partileri de kast ederek söylüyorum. Hepsinin yüreğinde Filistin sevgisi olduğundan şüphemiz yok. Bizim iktidara söylediğimiz sözlerin bir kısmının arka plan analizi şu; yüreğinizde bu kadar Filistin sevgisi olduğu halde paçayı nasıl İsrail’e kaptırdınız bir adım atamıyorsunuz.

EYLEME BOYKOTA EŞLİK ETTİ Mİ?

Bütün Türkiye eyleme boykota davet edildi. Peki devletin kendisi iktidarın kendisi bu boykota eşlik etti mi? Dünyanın en büyük teknoloji firmalarının başında gelen Oracle bu savaş başladığında aleni İsrail’e desteğini açıkladığı halde biz kamu kurumlarımızın birçoğuna teknolojik hizmetlerini sunan Oracle ile sözleşmemizi feshedemedik. Suudi Arabistan bile sözleşmesini feshetti. O açıklama sonrasında. Ama bizim bütün kamu kurumlarımızın teknolojik alt yapısını Oracle ile yapılıyor.

COCA COLA TAMAM YA MİCROSOFT

Meclisimizde Coca Cola’yı yasakladık. Ama İsrail’e desteğini açıklayan Microsoft, bizim tüm veri tabanımızı tutuyor. Mecliste de veri tabanlarını tutan firma olarak karşımıza çıkıyor. Yetmiyor İsrail Filistin’in suyunu elektriğini her şeyini keserken, biz İsrail’e giden ticaret kılığı adı altında gemileri durduramadık. 7 Ekim’den itibaren Türkiye’den İsrail’e giden 335 gemi var. 6 milyon ton yük. Bunların hepsi domates biber taşımadı. Çelikte var.

TÜRKİYE’DE KAYBEDENLERİN İÇERİSİNDE

Aslında söylediklerimizin hepsini bir araya getirdiğimizde Filistin de yaşanan vahşet tüm insanlık için sınav. Birilerinin kaybedeceğini biliyorduk. Ama Türkiye’nin de kaybedenlerin içerisinde olması bizlere acı vermiştir. Bunu bizimde kabul etmemiz mümkün değil.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: SP’li, Doğan:, Paçayı, İsrail’e, nasıl, kaptırdınız…,
Yorumlar
Haber Yazılımı