Emre Belözoğlu görevi bıraktı mı?
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Aralık 2023 - Çarşamba 20:23 Bu haber 2629 kez okundu
 
Emre Belözoğlu görevi bıraktı mı?
Ankaragücü takımı teknik direktörü Emre Belözoğlu görevi ile ilgili ikinci kez açıklama yaptı
SPOR Haberi
Emre Belözoğlu görevi bıraktı mı?

Ankaragücü takımının çalıştırıcısı Emre Belözoğlu, dün yaptığı açıklamaların ardından kendisinin görevi bıraktığı yönündeki yapılan haberlerle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Ankaragücü Rizespor maçının bitiş düdüğü ile birlikte yeşil sahalarda görülmeyecek olay yaşandı. Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk koca maçın hakemi Halil Umut eler’e yumrukla saldırdı. Maçın hakemi bazı kişiler tarafından da yere düştükten sonra tekmelendi.

Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınmıştı. Başkan koca ile birlikte bazı şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Başkan Koca, Ankaragücü Kulüp Başkanlığından istifa ettiğini açıklamış. Teknik direktör Emre Belözoğlu ise sezon sonuna kadar görevinin başında olduğunu ve Ankaragücü takımının başarısı için çalışacağını duyurdu.

Bugün ise Emre Belözoğlu ile ilgili görevi bıraktığına dair haberler çıkması üzerine yeni bir açıklama yaptı. Belözoğlu, “Çeşitli yerlerde görevi bıraktığım yazılıyor, bunlar doğru değil. Bu şartlarda asla takımı yalnız bırakamam, görevimin başındayım” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emre, Belözoğlu, görevi, bıraktı, mı?,
Yorumlar
Haber Yazılımı