Taksi ücretlerine yüzde 100 zam talebi
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Aralık 2023 - Çarşamba 20:28 Bu haber 331 kez okundu
 
Taksi ücretlerine yüzde 100 zam talebi
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, “Taksi plakaları ucuz kaldı, en az 20 milyon lira olmalı. Taksimetre tarifeleri yüzde 100 artmalı” diyerek talepleriyle herkesi korkuttu.
GÜNDEM Haberi
Taksi ücretlerine yüzde 100 zam talebi

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, vatandaşı kızdıracak yine gündem oluşturacak bir çıkış yaparak takcilerin taleplerini tek tek sıraladı.

Oda Başkanı Aksu'ya göre 7 milyon liraya yakın değer biçilen İstanbul’daki taksi plakalarının algı operasyonları yüzünden fazla ucuz kaldığını, gönlündeki ve olması gereken rakamın ise 20 milyon lira olarak açıkladı.

Yaptığı çıkış ve açıklamalarla sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’de İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksuz taksi plakalarıyla ilgili yeni bir çıkış yaptı.

Aksu'ya göre 7 milyon liraya yakın bir değere sahip taksi plakaları gereğinden fazla ucuz kaldığı, bir plakanın şu an en az 20 milyon lira olması gerektiğini iddia ederek, yüksek faizlerden de dert yandı, plakaların gerçek değerine ulaşamadığını söyledi.

Vatandaşı kızdıracak talepte de bulunan Aksu, "Algı operasyonları fiyatları etkiledi. Her şey yüzde 100-200 arttı, taksi plakası gerçek değerinde değil. Taksimetre tarifeleri yüzde 100 artmalı" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Taksi, ücretlerine, yüzde, 100, zam, talebi,
Yorumlar
Haber Yazılımı