Ev hanımlarına her ay 2500 lira destek
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Şubat 2024 - Salı 08:12 Bu haber 355 kez okundu
 
Ev hanımlarına her ay 2500 lira destek
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, sığınmacılara ilgili devlet kurumlarının yeteri kadar destek verdiğini belirterek belediyelerden yapılan destekleri keseceklerini söyledi.
SİYASET Haberi
Ev hanımlarına her ay 2500 lira destek

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel,. Ekonomik krizin iliklere kadar hissedildiği bu dönemde ev hanımlarının mutfaktaki yangından dolayı çocuklarına bir şey yapamamanın büyük sıkıntısını yaşadıklarını belirtti.

 

Seçmenin tercih ederek göreve getirmesi durumunda belediyenin yaptığı sosyal yardımların kesilmediği gibi aynen devam edeceğini aktaran Yücel, “Hiç kimsenin sosyal desteği kesilmeyecek. Sadece devletin ilgili kurumlarından yeteri kadar, hatta hiç kimsenin alamadığı yardımları alan Suriyelilere yönelik belediyeden yapılan yardımları keseceğiz.

 

Amacımız yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen annelerimize sahip çıkmak olacak. Şehrimizde ev hanımlarına yani ailede annelere yönelik ihtiyaçları için destek kart vereceğiz. Bu karta her ay gıda ve ihtiyaçların karşılanması için 2500 lira yükleyeceğiz ve istedikleri gibi harcayacaklar.

 

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (sav) söylediği gibi ‘Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek.’ Bu şehirde inşallah insanlarımızın gıdaya ulaşmasını, gıda ihtiyaçlarını karşılama noktasında bir sorun, sıkıntı bırakmayacağız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ev, hanımlarına, her, ay, 2500, lira, destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı