FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Nisan 2022 - Cuma 17:02 Bu haber 2314 kez okundu
 
FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE
Gaziantep'in ünlü baklava markası Fıstıkzade 24. Şubesini Kayseri'de açtı
EKONOMİ Haberi
FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE

Gaziantep'in Fıstıkzade Baklava Kayseri’de ilk şubesini hizmete açtı.‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, Kayseri Keykubat Mahallesi’nde şubesini açarak Gaziantep tatlarını Kayserililerin hizmetini sundu.

Gaziantep’in önde gelen baklava markalarından Fıstıkzade, Kayseri’deki şubesini düzenlenen tören ve yapılan dualarla hizmete açtı ve Fıstıkzade baklavalarını ilk kez tadan Kayserililer tam not verdi. Açılış öncesi ve sonrasında yoğun ilgi gösterilen Fıstıkzade Kayseri Şubesi kent nüfusunun yoğun olarak bulunduğu Keykubat mahallesi Ayhan Gazi Bulvarı üzeri Kadir Has Stadı yakınında şubesinde satışlarına başladı.

Duaların edildiği açılış töreninde kurban kesildi. Daha sonra yenu şube ile ilgili bilgi veren Fıstıkzade Kayseri Şubesi Sahibi Erkan Öztürk, “Gaziantep’in kendine has baklavası olan şöbiyeti dolması diğer çeşitleri ile birlikte ünlü olan Fıtıkzade’yi kayseriye getirdik. Antep(ten hergün günlük olarak gelecek tatlılarımız Kayserili hemşerilerimize sunulacak. Kayseri’de ilk şubemizi açtık. İnşallan daha sonra yeni şubelerimizi açacağız. Burası yeni bir lokasyon. Kayseri Keykubat Mahallesi. Kadir Has Stadyumun biraz ilerisinde satış mağazamız. İnşallah Kayseri’ye en tatlı, en leziz ve orjinal Gaziantep baklavasını yedireceğiz” dedi.

Açılış sonrasında misafirlerini ağırlayan Öztürk ailesi, baklava ve Antep fıstığı ikramında bulundu. Açılışa özel uygulanan özel fiyatlarla birlikte satışlar yapıldı.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: FISTIKZADE, ARTIK, KAYSERİ’DE,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE
FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE
FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE
FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE
FISTIKZADE ARTIK KAYSERİ’DE
Yorumlar
Haber Yazılımı