Fenerbahçe’den Galatasaray’a Icardi cevabı
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Aralık 2023 - Pazartesi 20:40 Bu haber 2490 kez okundu
 
Fenerbahçe’den Galatasaray’a Icardi cevabı
Fenerbahçe Kulübü, derbi maçında kale direğine çarparak gözünde morluk oluşan Galatasaray’ı oyuncu ile ilgili açıklama yaptı.
SPOR Haberi
Fenerbahçe’den Galatasaray’a Icardi cevabı

Galatasaray kulübünün hakemleri eleştiren Icardi’ni açıklamasının ardından Fenerbahçe’de bu açıklamaya cevap verdi. Fenerbahçe Kulübü, “Kale direğine çarpan oyuncu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışmak. Kamuoyunun takdirine” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY KULÜBÜ NE DEMİŞTİ?

Kulüpten yapılan açıklamada, “Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…” denildi.

ICARDİ’YE NE OLMUŞTU?

Maçın 22.dakikasında Galatasaray atağında ceza sahasında Djiku ile topa doğru koşan Icardi bir anda yerde kaldı. Poziyonda penaltı beklerken kafasına Djiku'nun vurduğunu iddia etti. Maç sonu görüntüleri yayınlanan Icardi'ye Djiku'nun teması olduğu ifade edildi. Yorumcular, eski hakem ve eski futbolculardan birçok isim penaltı olduğunu söyledi. Tartışmalar devam ederken Icardi'nin stadyumdan gözü şiş şekilde ayrıldığı görüldü.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Fenerbahçe’den, Galatasaray’a, Icardi, cevabı,
Yorumlar
Haber Yazılımı