GELİN SEKTÖRÜN GELECEĞİNE BİRLİKTE İMZA ATALIM
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Ocak 2022 - Salı 12:40 Bu haber 2095 kez okundu
 
GELİN SEKTÖRÜN GELECEĞİNE BİRLİKTE İMZA ATALIM
Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Başkanı Adayı Ercan Sarıkaya, kent sanayisinde lokomotif olan mobilya sektörü ile ilgili yeni projeler üreteceklerini belirterek, “Gelin sektörün geleceğine birlikte imza atalım” dedi.
GÜNDEM Haberi
GELİN SEKTÖRÜN GELECEĞİNE BİRLİKTE İMZA ATALIM

Adaylığını açıklayan ve mobilya sektörü ile ilgili önemli çalışmalar yapıldığını hatırlatan Ercan Sarıkaya, yeni dönem ve adaylığı ile ilgili de şu ifadeleri kullandı;

“Bugüne kadar işini ve ülkesini seven arkadaşlarımla birlikte; sektörümüz, şehrimiz ve ülkemiz için elimizden geleni yaptık. Halen Erciyes KSS Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kayseri Mobilyacılar Odası Başkan Vekilliği görevini yürütüyorum. 12 Ocak'ta yapılacak Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası genel kurulunda da Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle başkanlığa adaylığımı açıklıyorum. Yine işinin erbabı, şehrini ve ülkesini seven, sektöre hakim yönetim kurulu üye adayı arkadaşlarım ve tüm üyelerimizle birlikte Odamız mobilya sektörümüze yeni projeler üretmek, çıtayı daha yükseğe taşımak için yeniden bismillah diyoruz. Bu kutsal hizmet yolunda dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Gelin sektörün geleceğine birlikte imza atalım.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: GELİN, SEKTÖRÜN, GELECEĞİNE, BİRLİKTE, İMZA, ATALIM,
Yorumlar
Haber Yazılımı