TÜRKİYE YOLGEÇEN HANI, KAYSERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Ocak 2022 - Salı 13:06 Bu haber 1627 kez okundu
 
TÜRKİYE YOLGEÇEN HANI, KAYSERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, suç işleyen ve suça karışmış Suriyeli, Afganlı mültecilerle ilgili tepki göstererek, “Türkiye yol geçen hanı değildir, Kayseri sahipsiz değildir” paylaşımı yaptı.
GÜNDEM Haberi
TÜRKİYE YOLGEÇEN HANI, KAYSERİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Kayseri’de daha önce olduğu gibi geçen haftada bir kişi Suriyeli şahıs tarafından bıçaklanmak suretiyle öldürüldü. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve il başkanlığı ise olay sonrasında hayatını kaybeden şahsın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. O ziyarette mültecilerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ersoy, şimdi de sosyal medya hesabından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) fotoğrafı ile birlikte paylaşım yaparak, tepkisini daha sert bir şekilde dile getirdi.

Ersoy, yaptığı paylaşımda, “Afganlı veya Suriyeli sığınmacılardan, suç işlemiş, suça karışmış, toplumsal huzurumuza kast etmiş, insanımızın canına ve malına musallat olmuş kim varsa derhal cezalandırılmalı, gereği yapılmalı ve sınır dışı edilmelidir. Türkiye yol geçen hanı değildir, Kayseri sahipsiz değildir…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜRKİYE, YOLGEÇEN, HANI,, KAYSERİ, SAHİPSİZ, DEĞİLDİR,
Yorumlar
Haber Yazılımı