3 KARDEŞİN CENAZE NAMAZI BİRLİKTE KILINDI
tekden site sağı sünnet
Haber
04 Ocak 2022 - Salı 15:37 Bu haber 2895 kez okundu
 
3 KARDEŞİN CENAZE NAMAZI BİRLİKTE KILINDI
Kayseri’de silahla öldürülen 3 kardeşin cenazeleri yan yana kılındı. Cenaze namazı sonrasında aynı mezarlığa defnedildiler.
ASAYİŞ Haberi
3 KARDEŞİN CENAZE NAMAZI BİRLİKTE KILINDI

Kentte dün meydana gelen olay sonrasında amcaoğlu tarafından silahlı saldırı sonucunda başlarına isabet eden mermilerle hayatlarını kaybeden üç kardeş için hastane morgunda savcılık tarafından otopsi yapıldı. Otopsinin ardından cenazeler ailelere teslim edildi. Hulusi Akar Camine getirilen 3 kardeşin cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından birlikte aynı mezarlıkta defnedildi.

Kardeşlerin cenaze namazına Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Hakan Cengiz Arslan ile yakınları katıldı.

Cenaze namazına katılan Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Elim bir olay neticesinde hayatını kaybeden, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı’mız Sayın Cengiz Hakan Arslan’ın yakınlarının cenazesine katılarak son görevimizi yerine getirdik. Vefat edenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, kıymetli başkanımıza ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” paylaşımı yaptı.

OLAY

Melikgazi ilçesi Hunat mahallesinde meydana gelen olayda miras yüzünden amca çocukları arasında tartışma çıktı. Tartışma ise kanlı bitti. M.Y. isimli şahıs, olay yerinde tabancasıyla amca çocukları Seyit Y. (30), Gaffar Mehmet Y. (20) ve Serdar Y.’yi ve amcasını vurdu. Başına isabet eden mermiler sonucunda Seyit Y. ve Gaffar Mehmet Y. olay yerinde, Serdar Y. ise hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden 3 şahsın kardeş olduğu belirlendi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 3, KARDEŞİN, CENAZE, NAMAZI, BİRLİKTE, KILINDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı