GÖRKEMLİ ZAFER KUPAYI KAZANINCA OLUR
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Şubat 2022 - Perşembe 09:46 Bu haber 834 kez okundu
 
GÖRKEMLİ ZAFER KUPAYI KAZANINCA OLUR
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye Kupası’nda sadece Fenerbahçe kaşısında kazanarak turu geçtiklerini ve bunun zafer olmadığını belirterek, “Görkemli zafer kupayı kazanınca olur” dedi.
SPOR Haberi
GÖRKEMLİ ZAFER KUPAYI KAZANINCA OLUR

Kayserispor’un tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman, Türkiye Kupası’nda henüz her şeyin bitmediğini ve zafer söyleminin şimdilek doru olmadığını belirterek, “Görkemli zafer kupayı kazanınca olur. Biz sadece tur atladık. Biz Fenerbahçe maçında iyi oynayıp maçı da kaybedebilirdik. Ama 10 kişi kalınca işler değişti ve sonuçta galibiyetle turu geçti. Bunun için seviniyoruz. Bizim için önemli olan 11 kişi ile mücadele ederken oyunumuzu geliştirmemiz ve başarılı sonuçlar almamız gerekir. Umarım bir daha ki tur için kurayı evimizde çekeriz. Fenerbahçe’yi eleyen takım turda iddialıdır. Bunu gösterdik” dedi.

Galatasaray maçı ile ilgili de değerlendirme yapan Karaman, rakip takımın ligdeki durumunun iyi olmadığını ama iyi bir kadroya sahip takım olduğunu aktararak, yeni hocasıyla yola çıkan rakiplerinin kazanmak için mücadele edeceğine işaret etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: GÖRKEMLİ, ZAFER, KUPAYI, KAZANINCA, OLUR,
Yorumlar
Haber Yazılımı