SOYUNMA ODASINDA DAKİKALARCA AĞLADI
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Şubat 2022 - Perşembe 09:41 Bu haber 772 kez okundu
 
SOYUNMA ODASINDA DAKİKALARCA AĞLADI
Kayserispor’un tecrübeli oyuncusu Ramazan Civelek, Fenerbahçe maçı sonrasında soyunma odasında dakikalarca ağladı. Ramazan’ı Hikmet Karaman teselli etti.
SPOR Haberi
SOYUNMA ODASINDA DAKİKALARCA AĞLADI

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor Fenerbahçe karşısında attığı tek golle mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Maçta gol ise oyunca sonradan dahil olan Ramazan Civelek’in uzatma dakikalarında kullandığı serbest vuruştan geldi. Ramazan ve takım arkadaşları gol sonrası büyük sevinç yaşadı ve maçın bitmesiyle yedek kulübesi ve teknik heyette bu sevince ortak oldu.

Fenerbahçe ile lig maçında 2-2 berabere kalan Kayserispor, bu maçta penaltı pozisyonuna neden olan Ramazan Civelek nedeniyle üç puan olunduğu yönünde eleştirilerin ardından Ramazan’ın rakip takımın alt yapısında yetiştiği ve penaltıyı bilerek yaptırdığı gibi iddialarda bulunulmuş ve bu iddialar futbolcuyu yıpratmıştı. Psikolojik anlamda sıkıntılar yaşayan oyuncu kupa maçında Fenerbahçe’yi attığı golle takımının kupadan saf dış etmesi dikkat çekti.

Ramazan Civelek, maç sonrasında soyunma odasında ise dakikalarca ağladı. Kaysersipor Teknik Direktörü Hikmet Karaman oyuncunu hem teselli etmeye çalıştı hem de sevinci birlikte yaşadı. Ramazan maç sonrasında yaptığı açıklamada ise, soyunma odasında duygu patlaması yaşadığını ifade etmişti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SOYUNMA, ODASINDA, DAKİKALARCA, AĞLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı