HACILAR’DA BİLİM ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Nisan 2023 - Çarşamba 22:29 Bu haber 1330 kez okundu
 
HACILAR’DA BİLİM ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde kaymakam ve belediye başkanının katıldığı şenlikte çocuklarla oyun oynaması renkli görüntüler ortaya çıkardı.
GÜNDEM Haberi
HACILAR’DA BİLİM ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol çerçevesinde Hacılar ilçesinde Bilim Şenliği düzenlendi. Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezinde düzenlenen şenliğe, Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan da katıldı. Protokol üyeleri burada çizgi film ve masal kahramanları ile eğlenen çocuklara eşlik etti. Şarkılar eşliğinde çocuklarla oyun oynayan Kaymakam Dertlioğlu ve Belediye Başkanı Özdoğan, renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “İlçemizdeki öğrencilerimizi Bilim Şenliği ile buluşturduk. Büyükşehir Belediyemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile bilim atölyeleri çocuklarımızın ayağına kadar geldi. Bir taraftan keyifli vakit geçiriyorlar, diğer taraftan da deneyleri yaparak inceliyorlar. Gençlerimiz burada hem üretkenliği hem de bilim anlamında kendilerine katkıda bulunuyorlar. Çocuklarımıza kolaylıklar sağladıkları için teşekkür ediyorum. Eğitim bizim başta gelen bakış açımızdır. Biz de bu manada iki gün önce ilçemize güzel bir kütüphanemizi kazandırmış olduk. Gençlerimiz bilime olan ilgisini görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu ise, “Burada çok güzel bir aktivite oldu. Çocukluk günlerimize geri döndük. Bu tür aktiviteler hem çocuklar için hem de yeri geldiğinde büyükler içinde önemli bir durum arz ediyor” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HACILAR’DA, BİLİM, ŞENLİĞİ, DÜZENLENDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı