Hayırsever İştahlı ailesinden “Misafirhane” katkısı
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Temmuz 2022 - Salı 14:04 Bu haber 387 kez okundu
 
Hayırsever İştahlı ailesinden “Misafirhane” katkısı
Kayseri’de Hayırsever Mehmet İştahlı ile belediye arasında Hasta Yakınları Misafirhanesi’ne katkı sağlanmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.
GÜNDEM Haberi
Hayırsever İştahlı ailesinden “Misafirhane” katkısı

Belediye ile hayırsever iş insanı Mehmet İştahlı arasında Şehir Hastanesi karşısında bulunan Hasta Yakınları Misafirhanesi’ne katkı sağlanmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine Başkan ile hayırseverler Mehmet ve eşi Serpil İştahlı katıldı.

Hayırsever Mehmet İştahlı, “Çok kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. Bize bu güzellikleri tattırdığı için Allah kendisinden razı olsun. Biz de elimizden geldiği kadar Kayserimize, vatanımıza hizmetlerimizi yapmak için uğraşıyoruz. İnşallah hayırlarımızı daha da çoğaltacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Hayırsever Serpil İştahlı ise “Burada bulunmanın gururunu yaşıyoruz. Rabbimden daha fazla devam etmesini diliyorum, bugünümüze çok şükür. Kayseri çok şanslı bir şehir, böyle yöneticilerin olması çok güzel bir şey, teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından hayırsever Mehmet İştahlı ve eşi Serpil İştahlı arasında işbirliği protokolüne imzalar atıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hayırsever, İştahlı, ailesinden, “Misafirhane”, katkısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı