İHBARIN YANLIŞ ÇIKMASI SEVİNDİRDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
01 Aralık 2021 - Çarşamba 14:08 Bu haber 2281 kez okundu
 
İHBARIN YANLIŞ ÇIKMASI SEVİNDİRDİ
Kentte itfaiyeye büyük bir iş merkezinin çatısından yangın çıktı ihbarı yapıldı. Kısa sürede ihbarın yanlış olduğu ortaya çıktı. İş merkezinin karşısında bulunan evsizlerin kaldığı metruk binanın terasında yakılan ateş nedeniyle yangın ihbarı yapıldığı ortaya çıktı.
ASAYİŞ Haberi
İHBARIN YANLIŞ ÇIKMASI SEVİNDİRDİ

Hastane caddesi üzerinde evsizlerin kaldığı 3 katlı metruk bir binanın teras katında, burada kalanlar tarafından yakılan ateş nedeniyle itfaiyeye ihbar yapıldı. İtfaiyeye Lifos iş merkezinin çatı katında yangın çıktığı yönünde ihbar gelmesi üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından aynı anda 3 araç gönderildi. Poliste yangın ihbarı üzerine çok sayıda ekiple olay yerine gitti.

İtfaiye ve polis ekipleri, ihbarın yanlış yapıldığını belirledi ve iş merkezinin çatı katında değil, bu iş merkezinin karşısındaki evsizlerin kaldığı ifade edilen 3 katlı binanın teras katında yakılan ateş nedeniyle ihbarda bulunulduğu öğrenildi. Polis 3 katlı metruk apartmanda kontrollerini yaparak, burada kalanları uyardıktan sonra olay yerinde ayrıldı. İhbarın ise yanlış çıkması sevindirdi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İHBARIN, YANLIŞ, ÇIKMASI, SEVİNDİRDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı