İŞKUR’UN WEB SAYFASINA YOĞUNLUKTAN GİRİLEMİYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
16 Mart 2022 - Çarşamba 08:48 Bu haber 465 kez okundu
 
İŞKUR’UN WEB SAYFASINA YOĞUNLUKTAN GİRİLEMİYOR
Sağlık Bakanlığı’nın alımını yapacağı duyurduğu işçi müracaatlarının İŞKUR web sayfasına yoğunluktan dolayı girilemiyor. Müracaat yapmak isteyenlerin web sayfasına girmek istemesinden dolayı oluşan engelin müracaat tarihinin kısa tutulmasına tepki gösteriliyor.
GÜNDEM Haberi
İŞKUR’UN WEB SAYFASINA YOĞUNLUKTAN GİRİLEMİYOR

Sağlık Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığınca verilen 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı için müracaatları almaya başladı. Sözleşmeli sağlık personelinin yanı sıra alınacak olan temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere alınacak 10 bin sürekli işçi ile ilgili müracaat 15 Mart tarihi itibarıyla Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvurular başladı.

Ancak başvuru için İŞKUR’un web sayfasına girmek isteyenlerin oluşturduğu yoğunluk sıkıntı oluşturdu. Müracaatta bulunmak isteyenler İŞKUR’un web sayfasına giremiyorlar.

21 Mart tarihinde sona erecek başvuru ile ilgili olarak sürenin kısa olmasının yanı sıra web sayfasına girilemiyor olmasını hatırlatan vatandaşlar, sürenin uzatılmasını istiyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İŞKUR’UN, WEB, SAYFASINA, YOĞUNLUKTAN, GİRİLEMİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı