JANDARMA 18 YILDIR KAYIP KADIN İÇİN 20 GÜN KAZI YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
31 Mart 2022 - Perşembe 08:02 Bu haber 1568 kez okundu
 
JANDARMA 18 YILDIR KAYIP KADIN İÇİN 20 GÜN KAZI YAPTI
Jandarma Suç Araştırma Timinden (JASAT) 18 yıl önce kayıp olarak bildirilen kadının cesedine 20 günlük kazı sonrası ulaştı. Jandarma, 2006 yılında kocası tarafından öldürülen kadının 150 metre derinliğindeki kuyuya atıldığını ve kocasının da 2008 yılında vefat ettiğini belirledi.
ASAYİŞ Haberi
JANDARMA 18 YILDIR KAYIP KADIN İÇİN 20 GÜN KAZI YAPTI

Jandarma Niğde’de arşivin tozlu raflarına kaldırılan kayıp ile ilgili önemli bir çalışma yaptı. 18 yıl sonra kayıp olarak bildirilen kadının öldürüldüğünü belirledi. Kocası tarafından öldürülen kadın 150 metre derinliğindeki artezyen su kuyusuna atıldı.

Olayla ilgili jandarma tarafından şu bilgi verildi; “Niğde'de, 2006 yılından bu zamana kadar kayıp olarak aranan bir kadın vatandaşımızın bulunmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Asayiş personeli ile Jandarma Suç Araştırma Timinden (JASAT) oluşturulan özel bir ekip görevlendirilmiştir. Özel ekibin gerçekleştirdiği araştırma neticesinde kayıp şahsın, 2008 yılında trafik kazasında vefat ettiği öğrenilen kocası tarafından öldürülerek 150 metre derinliğindeki artezyen kuyusuna atıldığı tespit edilmiştir.

20 günlük kazı çalışması sonucu kayıp şahsa ait olduğu değerlendirilen 170 parça insan kemiği ve kadın saçı bulunmuş olup olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: JANDARMA, 18, YILDIR, KAYIP, KADIN, İÇİN, 20, GÜN, KAZI, YAPTI,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı