KADIN BAŞKANDAN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK
tekden site sağı sünnet
Haber
05 Mart 2022 - Cumartesi 10:52 Bu haber 1040 kez okundu
 
KADIN BAŞKANDAN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK
Türkiye futbol tarihinde ilk kadın kulüp başkanı olan Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık kararına imza attı. Kadınlar ve öğrenciler ligdeki Kayserispor’un Kadir Has Stadı’ndaki maçında kulübün misafiri olacak.
SPOR Haberi
KADIN BAŞKANDAN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, iki sezon sonrasında ligde takımının başarılı bir süreç yaşamasını sağladı ve ligde üst sıralara doğru ilerlerken büyük takımlarında adeta korkulu rüyası oldu. Sarı-kırmızılı takımın ligdeki başarılı yükselişinin yanı sıra Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’nın aldığı bazı kararlar ise yine ligde ilkler şeklinde karşımıza çıkıyor.

Aynı zamanda iş insanı olan kadın Başkan Berna Gözbaşı, kadın ve öğrencilere yönelik pozitif ayrımcılık uyguluyor. Kulübün yaptığı açıklamayla yeni uygulanacak pozitif ayrımcılık şöyle;

“Sezon sonuna kadar kadınlar ve öğrenciler misafirimiz olacak! Kimliğinle ve öğrenci belgenle maç öncesi Passolig gişesine gel, ücretsiz bilet fırsatından yararlan. Oluşan fiyat farkı Yönetim Kurulumuz tarafından karşılanacaktır.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KADIN, BAŞKANDAN, KADINLARA, POZİTİF, AYRIMCILIK,
Yorumlar
Haber Yazılımı