Kayseri OSB’nin yeni Başkanı Mehmet Yalçın oldu
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Haziran 2022 - Cuma 17:44 Bu haber 2854 kez okundu
 
Kayseri OSB’nin yeni Başkanı Mehmet Yalçın oldu
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Olağanüstü Genel kurulu yapıldı. Genel kurulda üyelerin oy kullandığı 3 sandık, oy verme işlemi tamamladıktan sonra açıldı ve 605 üyenin oy kullandığı belirlendi. Yapılan sayım sonucunda Mehmet Yalçın 394 oy alırken Tahir Nursaçan 206 oy aldı. Mehmet Yalçın Kayseri OSB’nin yeni başkanı oldu. 5 oy da geçersiz olarak kabul edildi.
EKONOMİ Haberi
Kayseri OSB’nin yeni Başkanı Mehmet Yalçın oldu

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Olağanüstü Genel kurulu, OSB Fuar merkezinde yapıldı. Mehmet Yalçın ve Tahir Nursaçan’ın başkan adayı olduğu iki liste seçimde yarıştı. Sanayi ve ticaret Bakanlığı’nın yargılanmasından dolayı aday olamayacağı tebliği edilen, buna karşın bakanlığa yazdığı cevap ve aday olacağını ifade eden Tahir Nursaçan’ın adaylığını Sanayi ve Ticaret Bakanlığı adına İl Müdürü Kamil Akçadırcı şerh koydu. Divan Başkanı Ali Baktır ve divan üyeleri kendi aralarında aldığı karar ile Nursaçan’ın aday olabileceğini aday olmasında bir sakınca olmadığını duyurdu ve oylamaya geçildi.

Oylamada üyeler 3 sandıkta oy kullanma işlemi yaptı. Saat 16.45’te Divan başkanı Ali Baktır, oy kullanma işlemini bitirdi ve sayıma geçildi.

Oy kullanan üye sayısı ardından da sandıktaki zarfların sayımı yapıldı. 605 üye oy kullanmıştı ve yapılan sayımlarda Mehmet Yalçın’ın listesi 394 oy alarak seçimleri kazandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kayseri, OSB’nin, yeni, Başkanı, Mehmet, Yalçın, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı