KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Nisan 2022 - Cuma 14:03 Bu haber 2651 kez okundu
 
KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ramazan Bayramı dolayısı ile yazılı bir açıklama yaparak, bayramın ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa birlik, beraberlik, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.
GÜNDEM Haberi
KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KAYSO Başkanı Büyüksimitci yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimize vesile olacağına inandığımız bir bayrama daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  

Pandemi vesilesi ile iki yıl üst üste Ramazan Bayramını evde geçirmek zorunda kalmıştık. Çok şükür bu sene özlediğimiz bayramlara yeniden kavuşmuş olduk. Eskiden olduğu gibi bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlayacak, eş, dost ve akrabalarımızı ziyaret edebileceğiz. Aslında bayramlar hep birlikte yaşandığı zaman anlam kazanıyor. Bu manada bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kardeşlik duygularımızı güçlendiren müstesna günlerdendir. Bu anlamlı günlerde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere tüm akraba eş ve dostlarımızı, öksüz ve yetimlerimizi her zamankinden daha fazla hatırlamaya özen göstermeliyiz. Çünkü saygı, sevgi, merhamet, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan değerler, İslam dininin de temelini oluşturan değerlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, üyelerimiz ve hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam alemine, ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSO, BAŞKANI, BÜYÜKSİMİTCİ’DEN, RAMAZAN, BAYRAMI, MESAJI,
Yorumlar
Haber Yazılımı