KENT EKMEK ERKEN BİTİYOR, VATANDAŞ BÜFE İSTİYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Ocak 2022 - Perşembe 22:20 Bu haber 1309 kez okundu
 
KENT EKMEK ERKEN BİTİYOR, VATANDAŞ BÜFE İSTİYOR
Kentte ekmek fiyatlarına gelen zam sonrasında ve gıda ürünlerinde yaşanan artışla birlikte vatandaşlar ucuz Kent Ekmek alabilmek için büfeler önünde uzun kuyruk oluşturdu. Kent Ekmek büfelerinde erken biten ekmek nedeniyle bazı vatandaşlar ekmek sayısının artırılmasını bazı vatandaşlarda yeni Kent Ekmek Büfelerinin başka mahallelere de açılmasını istedi.
GÜNDEM Haberi
KENT EKMEK ERKEN BİTİYOR, VATANDAŞ BÜFE İSTİYOR

Ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşlar 2 liraya çıkan ekmek fiyatlarının ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesince ucuza satışa sunulan Kent Ekmek için büfeler önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Yen vatandaşlar,

1 lira 25 kuruş olan somun ekmeğin daha çok satıldığı Kent Ekmek’te aşı talepten dolayı ekmek kısa zamanda tüketiliyor. Vatandaşlar üretilen ekmek sayısının artırılmasını istiyor.

Öte yandan mahallelerinde Kent Ekmek Büfesi olmayan vatandaşlarda Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunarak, büfe açmasını istiyor. Ucuz ekmek imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediye hizmeti ve imkanlarının eşit olarak herkesi ulaştırılması çağrısı yaptı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KENT, EKMEK, ERKEN, BİTİYOR,, VATANDAŞ, BÜFE, İSTİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı