MAME BABA THİAM 10, MARİO GAVRANOVİC 9 YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
27 Şubat 2022 - Pazar 09:49 Bu haber 1441 kez okundu
 
MAME BABA THİAM 10, MARİO GAVRANOVİC 9 YAPTI
Kayserisporlu futbolcular Mame Baba Thiam ve Mario Gavranovic ligde gol krallığında iddialı durumdalar. Thiam şu ana kadar 10, Gavranovic ise 9 gol atma başarısı gösterdi.
SPOR Haberi
MAME BABA THİAM 10, MARİO GAVRANOVİC 9 YAPTI

29 yaşındaki Senegalli Mame Baba Thiam, 25 Ağustos 2021 tarihinde Fenerbahçe’den transger edildi ve sözleşmeye imza attı. Takıma geç katılan ve bazı sıkıntılar yaşanmasına rağmen Thiam oynadığı karşılaşmalarda takıma önemli katkılar sundu. Şu ana kadar ligde 19 maçta forma giyen oyuncu, Afrika kupaları için ülkesinin milli takımına gitmesinden dolayı birçok karşılaşma kadrosunda da yer alamadı. 19 maçta 10 gol atma başarısı gösteren Thiam’ın 4’de asisti bulunuyor. Kırmızı kart görmeyen oyuncunun sarı kartı bulunuyor. Thiam, 12 gollü üç oyuncu, 11 gollü bir oyuncunun ardından ligde 10 gole sahip 4 futbolcudan biri durumunda.

Sezon başında takım kadrosuna katılan ve sakatlıklar nedeniyle birçok maç kadrosunda yer alamayan 32 yaşındaki İsviçreli Mario Gavranovic, şuana kadar 18 karşılaşmada forma giydi. Oyuncu şuana kadar 9 gol attı ve 3 asisti bulunuyor. Bir kırmızı kart gören oyuncu ligde 9 gole sahip oyuncular arasında yer alıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAME, BABA, THİAM, 10,, MARİO, GAVRANOVİC, 9, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı