MÜFTÜ AKKUŞ: DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZIN KAPILARI AÇIKTIR
tekden site sağı sünnet
Haber
25 Şubat 2022 - Cuma 09:10 Bu haber 505 kez okundu
 
MÜFTÜ AKKUŞ: DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZIN KAPILARI AÇIKTIR
TDV İlahiyat ve Özel Destek Akademisi Kış Kampı Kayseri’de Başladı
GÜNDEM Haberi
MÜFTÜ AKKUŞ: DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZIN KAPILARI AÇIKTIR

TDV Türkiye Diyanet Vakfı Uluslararası İlahiyat Akademi, İlahiyat Akademi ve Özel Destek Akademi Kış Kampı Kayseri’de başladı.

Türkiye Diyanet Vakfı bursuyla Uluslararası İlahiyat Akademi ve Özel Destek Akademi Programlarında eğitim gören öğrenciler, TDV Kayseri Kemal İmamtorunu Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen kış kampında bir araya geldi.

Kayseri, Yozgat ve Tokat illerinden toplam 63 öğrencinin katılımıyla 23 Şubat’ta başlayan kamp 26 Şubat’a kadar devam edecek.

Öğrencilerin program çeşitliliği ve seviyeleri doğrultusunda sosyal medya, diksiyon, hitabet, hazırlık destek programları, sosyal ve kültürel içerikli programlar, uluslararası öğrenci etkinlikleri ve liderlik programlarının icra edileceği kampta öğrencilerin Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetlerini daha yakından tanıması amaçlanıyor.

Kampın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Müftülüklerimizin ve din görevlilerimizin toplum nezdinde çok büyük bir değeri vardır. Çok büyük bir görev deruhte ediyorlar. Dolayısıyla din görevlilerimiz topluma dünya ve ahiret dengesine dikkat edilmesi hususunda çaba sarf ediyor. Bu alanda görev almak isterseniz Diyanet İşleri Başkanlığımızın kapıları açıktır. Memleketimiz sizi bekliyor. Her şeyden önce biz İslam’ı temsil ediyoruz. Amentü diyen herkes, “ben kitaplara iman ettim, Allah Teala’ya iman ettim, Peygamber (s.a.s.)’e iman ettim” diyen herkes dininin temsilini en iyi şekilde yapması lazım. Cenab-ı Hakk zihin açıklığı versin. Hepinizi tebrik ediyorum. Allah’a emanet olun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MÜFTÜ, AKKUŞ:, DİYANET, İŞLERİ, BAŞKANLIĞIMIZIN, KAPILARI, AÇIKTIR,
Yorumlar
Haber Yazılımı