MÜFTÜDEN KURUKÖPRÜ CAMİİ VE GENÇLİK MERKEZİ’NE ZİYARET
tekden site sağı sünnet
Haber
28 Mart 2022 - Pazartesi 08:55 Bu haber 400 kez okundu
 
MÜFTÜDEN KURUKÖPRÜ CAMİİ VE GENÇLİK MERKEZİ’NE ZİYARET
İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Talas İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kuruköprü Camii ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.
GÜNDEM Haberi
MÜFTÜDEN KURUKÖPRÜ CAMİİ VE GENÇLİK MERKEZİ’NE ZİYARET

İl Müftüsü Akkuş, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut ve Talas İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Muhittin Macit ile birlikte gençlere yönelik yapılan çalışmaları ve etkinlikleri yerinde incelemek ve gençler ile hasbihal etmek için 25 Mart 2022 Cuma günü Talas İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kuruköprü Camii’ni ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Yatsı namazını Kuruköprü Camii’nde gençlerle birlikte kıldıktan sonra gençlere hitap eden Müftü Akkuş, “Gençler, mutlaka namazlarımıza devam edeceğiz. Secdemize şeytan, nefis ve insan şeytanlarının engel olmalarına müsaade etmeyeceğiz inşallah. Hiç bir kimse sizin secdenize engel olamayacak. Siz güçlü duracaksınız. Kur’an’ınızı ellerinizden bırakmayacaksınız. Allah Teâlâ ile irtibatınızı kesmeyeceksiniz, kesmeyeceğiz, kesmemek durumundayız. Bizim ezanımız, Kur’an’ımız, dinimiz ve memleketimiz kutsaldır. Bizim kutsalımıza saldırmak isteyenlere önce siz fırsat vermeyeceksiniz gençler. Bunun için mutlaka milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacağız ve onlardan asla taviz vermeyeceğiz. Devletimizle birlikte hepimiz kanatlarımızı sizin üzerinize geriyoruz ve germek zorundayız. Rabbim sizlere zihin açıklığı versin. Sizi şeytanların şerrinden, şeytanlaşmış insanların şerrinden muhafaza eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Kuruköprü Camii Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Müftü Akkuş, gençlik merkezinde yürütülen faaliyetler hakkında Kuruköprü Camii İmam Hatibi Mehmet Ulusoy’dan bilgiler aldı ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret anısına Müftü Akkuş tarafından gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap seti hediye edildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MÜFTÜDEN, KURUKÖPRÜ, CAMİİ, VE, GENÇLİK, MERKEZİ’NE, ZİYARET,
Yorumlar
Haber Yazılımı