OSB HEYETİ İFTARINI ADIYAMAN’DA YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
12 Nisan 2023 - Çarşamba 22:43 Bu haber 1620 kez okundu
 
OSB HEYETİ İFTARINI ADIYAMAN’DA YAPTI
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve sanayiciler, Adıyaman Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret etti ve iftarını bu kentte yaptılar.
GÜNDEM Haberi
OSB HEYETİ İFTARINI ADIYAMAN’DA YAPTI

Kayseri OSB tarafından deprem bölgesi Adıyaman iline yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, şu bilgi verildi; “Kayseri OSB Başkanımız Mehmet Yalçın başkanlığındaki heyet, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Adıyaman’a ziyaret gerçekleştirdi. Kayseri OSB Heyeti bir dizi ziyaret ve görüşme sonrasında Vali Gökmen Çiçek’le de görüştü.

Kayseri OSB Başkanımız Mehmet Yalçın, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyelerimiz Zafer Baktır, Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar, Denetim Kurulu Üyemiz Mustafa Gengeç ile MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ve beraberindekilerden oluşan heyet, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman’da ziyaretlerde bulundu.

Kayseri OSB Başkanımız Mehmet Yalçın başkanlığındaki heyet, ilk olarak Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu ve yönetimi ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede, depremden dolayı yaşanan ekonomik kayıplar ele alındı ve ticari ve sanayi faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Kayseri OSB Heyeti, daha sonra Melikgazi Belediyesi tarafından Adıyaman’da yapılan konteyner çarşıyı da gezerek esnaflarla sohbet etti.  Kayseri OSB Başkanımız Mehmet Yalçın başkanlığındaki heyet daha sonra Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’le iftarda bir araya geldi. Heyet, Vali Çiçek’ten Adıyaman’daki son durumu dinledi ve Kayseri olarak yapılabilecek işler konuşuldu.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: OSB, HEYETİ, İFTARINI, ADIYAMAN’DA, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı