ÖZHASEKİ SU FATURASI ÇAĞRISI SONRASI BAŞKANLARLA BİR ARAYA GELDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
18 Şubat 2022 - Cuma 17:58 Bu haber 1232 kez okundu
 
ÖZHASEKİ SU FATURASI ÇAĞRISI SONRASI BAŞKANLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, kentteki AK Partili Belediye başkanları ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Toplantı Özhaseki’nin birkaç gün önce AK Partili belediyelere su faturalarında KDV oranının yüzde 1’e indirme çağrısı sonrası yapıldı.
GÜNDEM Haberi
ÖZHASEKİ SU FATURASI ÇAĞRISI SONRASI BAŞKANLARLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Talas Belediyesi ev sahipliğinde belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Su faturalarında belediyelerin indirim yapmaları çağrısı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu yönde indireme giden belediyelerin yanı sıra bütün belediyelerin indirim yapması çağrısının ardından bu toplantı yapıldı. Toplantıda su faturası ile birlikte gerek ülke gerekse Kayseri gündeminde yer alan vatandaşın faturalarla ilgili yaşadığı sıkıntının da değerlendirildiği belirtiliyor.

Toplantı ile ilgili paylaşım yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “AK Partili Belediye Başkanlarımıza ev sahipliği yapmaktan mutlu olduk. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanımız Sn. Şaban Çopuroğlu'nun yanı sıra Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZHASEKİ, SU, FATURASI, ÇAĞRISI, SONRASI, BAŞKANLARLA, BİR, ARAYA, GELDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı