PINARBAŞI’DA SÜRÜCÜLERİN İMDADINA BELEDİYE EKİPLERİ YETİŞTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Ocak 2022 - Pazartesi 10:24 Bu haber 1690 kez okundu
 
PINARBAŞI’DA SÜRÜCÜLERİN İMDADINA BELEDİYE EKİPLERİ YETİŞTİ
Olumsuz hava şartları nedeniyle yolda mahsur kalan sürücülerin imdadına Pınarbaşı Belediyesi yetişti. Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun talimatlarıyla hem yolda kalan araçlar kurtarıldı, hem de konaklama imkânı sağlanarak tüm ihtiyaçları giderildi.
GÜNDEM Haberi
PINARBAŞI’DA SÜRÜCÜLERİN İMDADINA BELEDİYE EKİPLERİ YETİŞTİ

Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesinde etkili olan tipi ve yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Dün gece yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan sürücülerin imdadına Pınarbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri yetişti. Ekipler, yolda mahsur kalan araçları kurtarıp içerisinde bulunan yüzlerce vatandaşı sıcak bir ortama kavuşmalarını sağladı. Belediye vatandaşlara çorba, çay ve konaklama imkanı sağlayarak misafir etti.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yollardaki buzlanmadan dolayı ilçemizde mahsur kalan araçlar ve vatandaşlar için özel bir ekip oluşturduk. Vatandaşlarımızı misafir ederek her türlü ihtiyaçlarını karşıladık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden özveri ile çalışan tüm personelimi bir kez daha kutluyorum dedi.

Pınarbaşı İlçe Kaymakamı İbrahim Gökmen’de Olumsuz hava şartlarından dolayı yolda kalan vatandaşlarımız Kaymakamlığımızın koordinesinde ilçemizde misafir edilmektedir. Şu saat itibariyle bin civarı vatandaşımız KYK ve Milli Eğitime bağlı Okul Pansiyonlarına yerleştirilerek gıda ve diğer tüm ihtiyaçları karşılanmak suretiyle misafir edilmektedir. Gayretlerinden ötürü tüm kurumlarımıza teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: PINARBAŞI’DA, SÜRÜCÜLERİN, İMDADINA, BELEDİYE, EKİPLERİ, YETİŞTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı