PARASI OLAN ALIYOR; VİLLA DA PANDEMİ BEREKETİ
tekden site sağı sünnet
Haber
24 Ocak 2022 - Pazartesi 07:23 Bu haber 584 kez okundu
 
PARASI OLAN ALIYOR; VİLLA DA PANDEMİ BEREKETİ
Korona virüs ile birlikte tam kapanma yani sokağa çıkma yasağı 2021 ve 2022 yılında villalara talepte patlama yaşattı. Müteahhitler katlı binadan çok tek ve iki katlı villa inşaatlarına başladı.
EKONOMİ Haberi
PARASI OLAN ALIYOR; VİLLA DA PANDEMİ BEREKETİ

Pandemi ile birlikte vatandaşların katlı binalardan uzaklaşmaya başladı. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte apartman dairesi adeta hapis olan vatandaşlardan ekonomik anlamda gücü çok iyi olanlar villa satın almaya başladı. Bu durum ise belediyelerin imar proje buşvuruların da yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, villa projeleriyle ilgili taleplerin inanılmaz şekilde arttığını doğruladı. Başkan Palancıoğlu, “Pandemiden dolayı vatandaşlarımız yüksek katlıdan çok artık iki katlı tek katlı alanları tercih etti. Bundan dolayı müteahhitlerimiz acayip derecede villa inşaatına başladı. Gesi’den Ağırnas’a kadır, Kıranardı, Hisarcık, Becen, Altınoluk, Eğribucak’a kadar inanılmaz bir ruhsat çalışması oldu. Belediyemizde yoğunluk ondan dolayı kaynaklandı. 15 katlı binada 30 dire olacaksa onun projesi ile tek katlı bir villanın projesi aynı ölçüde değerlendirilmesi gerekiyor” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: PARASI, OLAN, ALIYOR;, VİLLA, DA, PANDEMİ, BEREKETİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı