PARAMIZ YENİDEN İTİBAR KAZANACAK
tekden site sağı sünnet
Haber
26 Nisan 2023 - Çarşamba 20:37 Bu haber 295 kez okundu
 
PARAMIZ YENİDEN İTİBAR KAZANACAK
CHP Kayseri Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Arıkan, alım gücünün düştüğü ve Türk Lirasının değer kaybettiği yönündeki vatandaşların söylemlerini hatırlatarak, “Paramız yeniden itibar kazanacak. Bu çok yakın” dedi.
GÜNDEM Haberi
PARAMIZ YENİDEN İTİBAR KAZANACAK

14 Mayıs Seçim çalışmaları doğrultusunda farklı kesimlere ziyaretlerde bulunan CHP’nin ikinci sıra milletvekili adayı olan Saadet partili Mahmut Arıkan, ziyaretlerde vatandaşların kendilerine ilettiği sorunlarla ilgili parti programlarında yer alan ve iktidar olduklarında uygulamaya koyacakları politikaları tek tek anlatıyor.

Günün özeti olarak çalışmalarını, “CHP Hacılar İlçe Başkanlığı ziyareti, Hacılar İlçe esnaf ziyareti, Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği ziyareti, İnşaat Malzemecileri Sitesi ziyareti, İnşaat Yıkımcıları Sitesi ziyareti, Düğün Merasimi ziyareti” olarak sıralayan Arıkan, şunları anlattı; “Milletvekili adaylarımız ve parti teşkilatlarımızla birlikte çalmadık kapı bırakmıyoruz. Ulaşmadığımız insanlarımız kalmıyor. Amacımız onları dinlemek, onları sorunları ile ilgili bizlerin hazırladığı çözüm önerilerine anlatmak. Bu kapsamda yararlı çalışma ve ziyaretlerimiz oluyor. İnşaat Yıkımcıları Sitesinde esnaf kardeşlerimiz ile bir araya gelerek sorunlarını dinledik çözüm önerilerimizi kendilerine anlattık. Kayseri İnşaat Malzemeciler Sitesinde komşularımız ile buluştuk. Genel olarak halkımızın ve esnafımızın söylemi hayat pahalılığı, geçim sıkıntısı, Türk Lirasının aşırı değer kaybetmesi oluyor. Türk Lirasının yeniden itibar ve istikrar kazanacağı günlere kavuşacağız. Esnaflarımız Hakkını Alacak!”

YATIRIMLARI ALAMAYAN İLÇEMİZ

“Hacılarlı hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeye devam ettik. Yıllardır “Hacılar kendine yeter” denilerek yatırımlardan hakettiğini alamayan ilçemiz için çalışacağız. Hacılar Hakkını Alacak!”

Kaynak: Editör:
Etiketler: PARAMIZ, YENİDEN, İTİBAR, KAZANACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı