SUNGUR SAHURU DEPREMZEDE AİLE İLE YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
20 Nisan 2023 - Perşembe 05:12 Bu haber 1357 kez okundu
 
SUNGUR SAHURU DEPREMZEDE AİLE İLE YAPTI
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Abdullah İbrahim Sungur, Ramazan ayının son sahurunu Göksun ilçesinde gelen depremzede aile ile birlikte. Sungur, aile ile bir süre sohbet etti.
GÜNDEM Haberi
SUNGUR SAHURU DEPREMZEDE AİLE İLE YAPTI

İYİ Partili Abdullah İlker Sungur, Ramazan ayının son sahurunu, Kahramanmaraş iline bağlı Göksun ilçesinden yaşanan deprem sonrasında Kayseri’ye gelen aileyi ziyaret ederek birlikte sahur yaparak geçirdi. Aile fertleri ile sohbet eden Sungur, yaşanan acının büyük olduğuna işarete ederek, “Ramazan ayını ve Ramazan bayramını buruk geçiriyoruz. Çünkü 6 Şubat’ta yaşanan depremde binlerce insanımız hayatını kaybetti. Yaralananlar oldu. Evine kaybeden çok sayıda insanımız var. Acı büyük. Tarifi zor, Ancak bu acıyı hep birlikte paylaşarak gidermeye çalışıyoruz. Allah bir daha insanımıza bunun gibi acılar yaşatmasın” dedi.

Sungur, “Sahurda Kahramanmaraş Göksun’dan şehrimize gelen depremzedelerimize misafir olduk. Deprem konusunu gündemden düşürmemeye, depremzedelerimizin sorunlarını ciddiyetle takipçisi olmaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Sungur, parti genel merkezi ile birlikte ülke genelinde il ve ilçe teşkilatlarının deprem bölgesine yaraların sarılması için akın ettiğine işaret ederek, “Her zaman depremzede ailelerimizin yanındayız. Onlardan bize gelecek talep emirdir. Hemen yerine getiriyoruz ve getirmeye de çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SUNGUR, SAHURU, DEPREMZEDE, AİLE, İLE, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı