Süper Kupa maçı iptal edildi! TFF ile iki kulüp arasında kriz yaşandı
tekden site sağı sünnet
Haber
29 Aralık 2023 - Cuma 20:29 Bu haber 2545 kez okundu
 
Süper Kupa maçı iptal edildi! TFF ile iki kulüp arasında kriz yaşandı
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçı yaşanan kriz sonrasında iptal edildi.
SPOR Haberi
Süper Kupa maçı iptal edildi! TFF ile iki kulüp arasında kriz yaşandı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bugün saat 20.45’te oynanması gereken Süper Kupa maçı takımların Atatürk tişörtleri ile maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkmak istemesi, İstiklal Marşı okunmasıyla ilgili yaşanan kriz sonrası ani kararlar alındı.

Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin bu akşam Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te oynayacak.,

Ancak maç saatinde en az 90 dakika öncesinde stadyumda olması gereken takımlar henüz stada gelmedi ve otelde bulunuyorlar.

Son gelişme üzerine iki takım ve TFF arasındaki kriz çözülemedi ve maç iptal oldu.

Yeniçağ Gazetesi'nde son dakika olarak duyurulan iptal haberinde; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un rica üzerine toplantıya geldiğini, toplantıda Koç'un, 'Ne demek Atatürk yok. Atatürk yoksa Türkiye yok, bez de yokuz. maç da yok" diyerek tepki gösterdiği ileri sürüldü. 

Stadyuma gelen ve geri dönen Galatasaraylı futbolculara ise, haberde verilen detaya göre maçın oynanmayacağı tebliğ edildiği iddia edildi.

 

TFF'DEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Öte yandan maçın iptal edildiği ile ilgili haberlerin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından, bu iddiaların doğruluğu ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonundan açıklama bekleniyor. Stadyumda maç öncesi planlanan gösteri başlarken, maçın iptal edilip edilmediği ile ilgili resmi açıklama TFF'den bekleniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Süper, Kupa, maçı, iptal, edildi!, TFF, ile, iki, kulüp, arasında, kriz, yaşandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı