UNUTULAN KAYSERİ YENİDEN Mİ KIYMETLENİYOR
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Aralık 2021 - Çarşamba 09:26 Bu haber 1819 kez okundu
 
UNUTULAN KAYSERİ YENİDEN Mİ KIYMETLENİYOR
Kayseri’nin özellikle kamu yatırımlarında şehrin kaderini değiştirecek projelerden mahrum bırakılmasına kentteki her çevreden tepkiler artarak büyüyor.
GÜNDEM Haberi
UNUTULAN KAYSERİ YENİDEN Mİ KIYMETLENİYOR

Bu süreçte Kayseri için çıkarma yapan muhalefet partisi CHP, üst düzeyde yöneticileriyle ikinci kez çıkarma yapıyor. Öte yandan konu Kayseri olmak üzere AK Parti cephesinden de Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı ve Milli Savunma Bakanı müjdeler vermek üzere Kayseri çıkarması yapacakları açıklandı.

Başta Kayseri-Ankara yüksek hızlı tren hattı olmak üzere şehir içi ulaşımda metro imkanı sunulması gibi birçok konuda Kayseri’ye verilen sözlerin tutulmaması, sivil toplum kuruluşları, ekonomi, ticaretle uğraşan kesimle birlikte vatandaşlardan da büyük tepkiler gelmeye devam ediyor. Son zanlarda ekonomik anlamda da yaşanan sıkıntılarla birlikte Kayseri halkının tepkisi iyice artmaya başladı.  Kayseri’ye verilen sözler, yaşanan ekonomik sorunlarla birlikte Kayseri çıkarması yapan muhalefet partisi CHP’nin kente verdiği önem dikkat çekti. 40’ı aşkın milletvekili ve partinin üst düzey yöneticileri ile birlikte Kayseri çıkarması yapan CHP, 18 Aralık tarihinde ikinci kez üst düzey yöneticilerinin de katılacağı Kayseri çıkarması yapacak. Kayseri’ye ayrı bir önem veren ana muhalefet partisinin, kentin yaşadığı ekonomik sıkıntılar, kamu yatırımlarından yeteri kadar faydalanamamasını değerlendiriyor ve bu yönde çalışma sözleri veriyor. Öte yandan İYİ Parti'de üst düzey yöneticilerinin katılımı ile Kayseri sorunlarını masaya yatırarak değerlendirmelerde bulunmuştu.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri'nin önemli bir toplantıya daha ev sahipliği yapacağını ifade etti. 'Milletin sesi' olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Kayseri'de 'Belediye Başkanları Çalıştayı' düzenleneceğini dile getiren Başkan Özer, çalıştay kapsamında kente gelecek olan belediye başkanlarının ilçeleri de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geleceğini dile getirdi. Özer, 'Milletvekillerimizin ardından bu kez de belediye başkanlarımız Kayserili vatandaşlarımızla buluşacak. Rant için değil halk için çalışan başkanlarımız, iktidar yolunda halkın belediyeciliğini vatandaşlarımıza anlatacak ve aynı zamanda görüş alışverişinde de bulunacak' diye konuştu.

AK PARTİLİ İKİ BAKAN KAYSERİ’YE MÜJDELERLE GELECEK

Parti içi yapılan toplantıdaki konuşmasında, milletvekilleri, bakanlar, teşkilatlar, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları ile el ele gönül gönüle hep beraber bu kent için yapılan güzel hizmetleri sürdürdüklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, iki bakan ziyareti ile ilgili de açıklama yaptı. Başkan, “Yapamayacağımız şeyleri vaat etmiyor, yapacağımız şeyleri de birer bire hayata geçirme yönünde gayret gösteriyoruz. İnşallah bu çalışmalarla birlikte değerli başkanımız burada sizlerle paylaştı önemli projelerin açıklanacağı bu haftada Kayseri’miz için adeta en önemli haftalardan biri olacak. Şehrimize berekete vesile olacak. Sayın ulaştırma bakanımızın ve yanında eşlik edecek olan bakanlarımızın Kayseri’mizde yapacağı çalışmalar hepimiz için önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: UNUTULAN, KAYSERİ, YENİDEN, Mİ, KIYMETLENİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı