YENİDEN REFAH PARTİSİ TOPLANTIYI MUM IŞIĞINDA YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
16 Şubat 2022 - Çarşamba 13:15 Bu haber 405 kez okundu
 
YENİDEN REFAH PARTİSİ TOPLANTIYI MUM IŞIĞINDA YAPTI
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatlarımız, son dönemde yüksek gelen elektrik faturalarını protesto etmek ve konuya dikkat çekmek amacıyla her hafta gerçekleştirilen olağan il yönetimi toplantısını bu hafta mum ışığında yaptı.
SİYASET Haberi
YENİDEN REFAH PARTİSİ TOPLANTIYI MUM IŞIĞINDA YAPTI

İl Başkanımız Önder Narin başkanlığında toplanan teşkilat, ülkemizin ekonomide ne derece geriye gittiğini göstermek için sıra dışı bir toplantıya imza atarak; yeni ekonomik göstergelerle vatandaşın geçim şartlarının ancak yirmi yıl öncesi ile kıyaslanabilir hale geldiğini, zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğunu vurguladı ve bu gidişatın iyiye olmadığını söyledi.

Haftalık olağan il yönetimi toplantısının açılış konuşmasında elektrik ve doğalgaz faturaları ile gıda ve akaryakıt fiyatlarının vatandaşın canını yaktığını vurgulayan Başkan Narin: “Hükümet her şeyi dış güçlere bağladığı gibi artan fiyatları da dış güçlere bağlıyor. ‘Fiyatlar dünyada da artıyor’ diyor. Dünyada da arttığını biz de biliyoruz ama diğer ülkelerin gelir seviyeleri de bu artan fiyatları karşılayacak şekilde. Bizim ülkemizde 2500 TL emekli maaşı alan aileler var. Bu insanlara dilediğiniz kadar dünyada da artıyor deyin bir anlam ifade etmez. Enerji fiyatlarını düşüremiyorsanız vergileri kaldırınız. İnsanlara yaşam alanı bırakınız. İnsanlar artık yaşam mücadelesi veriyor. Toplumun küçük bir kısmı sefa sürerken büyük çoğunluğu sefalet çekiyor. ‘Doğalgazı, akaryakıtı dışarıdan alıyoruz fiyatlar o yüzden artıyor’ diyorsunuz peki o zaman memleketimin toprağından çıkan suyun fiyatı neden artıyor? Lütfen bahane değil çözüm üretiniz. Bugün burada sembolik olarak yaptığımız toplantı şekli çok büyük anlamlar ifade etmektedir. Bu tablo ülkemizin ekonomik olarak geriye gittiğinin resmidir. Geçim şartları olarak insanımız yirmi yıl geriye gitmiştir. Zengin daha zengin, fakir daha fakir olmuştur. Bu gidiş iyiye değildir. Ekonomik olarak bu gidişin faturasını milletimiz ilk seçimde kesecektir. Vatandaşa kesilen faturaların ne kadar ağır olduğunu onlar o zaman anlayacaktır. Bizler de hep birlikte bunu göreceğiz. Ülkemizin bu ekonomik sıkıntılardan kurtuluşu ancak milli görüş prensipleri ile olacaktır. Çözüm yolu bu prensipleri uygulamaktan geçer. İktidar bu prensipleri uygulamadığı müddetçe çabaları beyhudedir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını umut eder, verdiğimiz mesajın yerine ulaşmasını dileriz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: YENİDEN, REFAH, PARTİSİ, TOPLANTIYI, MUM, IŞIĞINDA, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı