AKER’DEN TÜRKİYE’NİN KALBİNDE YENİ BİR MAĞAZA
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Şubat 2022 - Salı 10:33 Bu haber 716 kez okundu
 
AKER’DEN TÜRKİYE’NİN KALBİNDE YENİ BİR MAĞAZA
Kalite denildiğinde akıllara gelen ilk marka olmanın gururunu taşıyan Aker, Türkiye’nin kalbi Ankara’da 37. mağazasını açıyor. Yeni sezon temasında doğanın kadın ile buluşmasına fırsat tanıyan Aker, Aker kadınının doğa gibi özgün, doğa gibi değerli ve ihtişamlı oluşunu gözler önüne seriyor.
EKONOMİ Haberi
AKER’DEN TÜRKİYE’NİN KALBİNDE YENİ BİR MAĞAZA

Fatih’te kumaş satışı yapan bir mağaza olarak hayatına başlayan ve 1977 yılından 2022 yılına kadar yurt içi ve yurt dışında birçok mağaza ve bayiliğe ulaşan Aker, mağazalarına bir yenisini ekleyerek Başkent Ankara’da AnkaMall AVM’de 37. mağazasını açıyor. “Kalite’’ kavramıyla özdeşleşen Aker, birbirinden şık tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine eşsiz bir moda deneyimi sunuyor.

Yeni Sezon Düşlerindeki Gibi

Sektöründe öncü, sürdürülebilirlik ilkesi ile ilerleyen, organik ve dönüştürülebilir kumaşlar kullanan, her zaman doğadan ve doğal olandan yana olan Aker, her sezonda olduğu gibi yeni sezonu ile de kadına mükemmel kaliteyi sunmayı hedefliyor. Aker kadınını düşlediği gibi giyindiği, doğa gibi özgün olduğu ve anı yaşarken şıklığından ödün vermeyeceği tasarımlarla buluşturmayı iple çekiyor.

Aker Genel Müdürü E. Sertan AKAY, yeni mağaza açılışlarına ve büyüme planlarına ilişkin şunları söyledi: “Giderek büyüyen bir marka olarak bugün Ankara AnkaMall AVM’de 37. mağazamızı açtık. 2022 yılı sonuna kadar yurt içinde 5 ve yurt dışında 5 adet olmak üzere 10 adet mağaza açmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AKER’DEN, TÜRKİYE’NİN, KALBİNDE, YENİ, BİR, MAĞAZA,
Yorumlar
Haber Yazılımı