TEKSAN KİRALIK-MOBİL JENERATÖR ÜRÜN AİLESİNİ EXECUTİVE HİRE SHOW’DA TANITTI
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Şubat 2022 - Salı 10:37 Bu haber 1531 kez okundu
 
TEKSAN KİRALIK-MOBİL JENERATÖR ÜRÜN AİLESİNİ EXECUTİVE HİRE SHOW’DA TANITTI
Dünya genelinde artan sürdürülebilirlik bilinci ve yüksek maliyetler kiralama sektörünü her geçen yıl daha çok büyütüyor.
EKONOMİ Haberi
TEKSAN KİRALIK-MOBİL JENERATÖR ÜRÜN AİLESİNİ EXECUTİVE HİRE SHOW’DA TANITTI

 Kiralama endüstrisinin devleri 2007 yılından bu yana Executive Hire Show’da buluşuyor. Bu yıl 9-10 Şubat 2022 tarihlerinde Birleşik Krallık’ın Coventry şehrinde gerçekleşen etkinlik sektörün nabzını tutmaya devam etti. Kesintisiz enerji çözümleri sektörünün yenilikçi firması Teksan, Executive Hire Show’da kiralık-mobil jeneratör ürün ailesinin lansmanını yaptı.

Üreticilerden tedarikçilere, kiralama sektörünün tüm taraflarını buluşturan en önemli etkinliklerden biri olan Executive Hire Show, 9-10 Şubat 2022 tarihlerinde Coventry Building Society Arena’da gerçekleşti. Birleşik Krallık ve İrlanda’nın yanı sıra Avrupa’nın farklı ülkelerinden pek çok firma ve ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik, firmaların kiralamaya dönük çözümlerini tanıtmanın yanında sektördeki yeni trendlerin belirleyicisi oldu. Fuar, kiralama firmalarının da büyük ilgisi ile karşılaştı. 

Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarıyla kesintisiz enerji çözümleri sektöründe fark yaratan Teksan, Executive Hire Show’da kiralık-mobil jeneratör ürün ailesinin lansmanını yaptı. Geçici süreli enerji ihtiyacı için en ideal çözümü sunan Teksan kiralık-mobil jeneratörler, Executive Hire Show katılımcılarından yoğun ilgi gördü.

Geçtiğimiz yıl çalışmaları başlayan ve bu yıl ilk kez Birleşik Krallık’ta düzenlenen Executive Hire Show’da sunulan kiralık-mobil jeneratör ürün ailesinin önemli bir boşluğu dolduracağını belirten Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer şunları söyledi: “Türkiye’nin yanı sıra global pazarlarda da yoğun ilgi görmesini beklediğimiz yeni kiralık-mobil jeneratör ürün ailemizi ilk kez Executive Hire Show’da tanıttık. Ürün ailemize gösterilen ilk tepkiler bizi çok mutlu etti. Ürünlerimiz özellikle jeneratör kiralama hizmeti veren firmalar aracılığı ile kiralık-mobil jeneratör ihtiyacı duyan tüm sektörlerdeki talepleri karşılayacak. Birincil (prime) güçte 45-660 kVA aralığında tasarladığımız Teksan kiralık-mobil jeneratör ürün ailesi, emisyonsuz motorların yanı sıra Avrupa ve Amerika gibi bölgelerin ihtiyacına uygun Stage V ve Tier 4F motor seçenekleriyle pazarda yerini alacak. Yeni ürün ailesinde yer alan ürünlerimizi, global arenadaki rakiplerimizden ayrışmak ve fark yaratmak hedefiyle uzun soluklu bir araştırma geliştirme süreci sonunda ortaya çıkardık. Ürünlerimiz, özel tasarım kabini ve güçlendirilmiş şasesiyle daha dayanıklı ve sessiz olmaları yanında her koşulda taşıma ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri ile de dikkat çekiyor. Jeneratörlerin tasarımında, kiralama firmalarına mobilite anlamında büyük kolaylık sağlayan özel tasarım bağlantıları kullanıldı. Farklı sektörlerin ihtiyaçları göz önüne alınarak kompakt boyutlarda sunulan ürün, kabin kapaklarını açmadan iki farklı noktadan yakıt dolumu sağlayan üç yollu vana sistemi ile donatıldı. Pazarda yakıt tasarrufu ve çevreciliği ile adından sıkça bahsettirecek yeni Teksan Mobil Ürün Ailesinin, global kiralık jeneratör pazarındaki önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Türkiye ve yurtdışında hizmet veren kiralama sektöründeki firmaların; taşıma kolaylığı, yakıt tasarrufu gibi pek çok avantaj sunan Teksan Mobil Jeneratör ürünlerine büyük ilgi göstermesini bekliyoruz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: TEKSAN, KİRALIK-MOBİL, JENERATÖR, ÜRÜN, AİLESİNİ, EXECUTİVE, HİRE, SHOW’DA, TANITTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı