BAŞKAN ÇOPUROĞLU’NA GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
13 Eylül 2021 - Pazartesi 09:21 Bu haber 626 kez okundu
 
BAŞKAN ÇOPUROĞLU’NA GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, katıldığı İstikbal Erciyes Yarı Maratonu etkinliğinde gençlerin ilgi odağı oldu. Gençler, Çopuroğlu ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi.
GÜNDEM Haberi
BAŞKAN ÇOPUROĞLU’NA GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, katıldığı İstikbal Erciyes Yarı Maratonu etkinliğinde gençlerin ilgi odağı oldu. Gençler, Çopuroğlu ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Erciyes Holding sponsorluğunda düzenlenen İstikbal Erciyes Yarı Maratonu yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilen bu önemli spor olayına başta Kayserililer olmak üzere Kayseri Protokolü de büyük ilgi gösterdi. 21 Km, 10 Km ve Halk Koşusu olmak üzere üç etapta yapılan Maratona, sporseverlerle birlikte katılan Kayseri Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu binlerce kişi ile birlikte spor yaparak sohbet etme imkânı buldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 150. Yılda 150 Projeleri kapsamında spor projeleri arasında yer alan Kültepe temalı İstikbal Kayseri Yarı Maratonuna katılan Kayseri Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Kayserililerin yoğun ilgi gösterdiği maratona sporseverlerle birlikte katılarak, sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemini vurguladı. Kayserili hemşerileri ile yan yana gerçekleştirdiği bu güzel spor aktivitesinde vatandaşların düşünce ve taleplerini dinleyen Çopuroğlu, bu yıl ilki düzenlenen bu maratonun gelenekselleşerek her yıl hemşerilerimizin bir araya gelmesine vesile olmasını temenni etti.  Maratonda 17-0 numaralı forma ile katılan Başkan Çopuroğlu, Kayseri’nin Ak Parti’nin yıkılmaz kalesi olduğunu vurguladı. Maratonda Kayserililerle sohbet eden Çopuroğlu;

“Bizler siyasetçiler olarak maratonlara hiç de yabancı değiliz. Çünkü siyasetin kendisi bir maratondur ve bu maratonu başarı ile tamamlamak sabır, özveri ve çok çalışmayı gerektirir. Ak Parti Kayseri İl Yönetimi olarak bizler bu zorlu mücadelede asla geriye düşmemenin ve liderliği kaybetmemenin gururunu yaşıyoruz. Bugün Kayseri’deki 17 belediyenin tamamının Ak Partili oluşu bu mücadeledeki başarımızın en önemli göstergesidir. Biz birer maraton koşucusu gibi her türlü zorluğa karşı direnç göstererek gözümüzü hedeften ayırmadan yolumuza devam edeceğiz. Kayseri Ak Partinin yıkılmaz kalesidir ve bu her zaman böyle kalacaktır.

Halkımızın sağlığı bizler için çok önemli. Son dönemde Covid 19 pandemisi de gösterdi ki her şeyin başı sağlık. Bu nedenle bu maratonu düzenleyen başta Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a ayrıca sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden itibaren olduğu gibi Ak Parti halkın yararına olan her türlü projenin mimarı ve yürütücüsüdür. Bu nedenle yirmi yılı aşkın bir süredir halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur. Bundan sonra da aynı çalışma şevki ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü Kayseri’deki 17-0’lık başarı asla tesadüf değildir. Halkımızın başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi ve güveni sonra da bizlerin çalışmalarına olan takdiri ile bu sonuç elde edildi. Bu vesile ile bu önemli spor olayına katılan tüm Kayserilileri tebrik ediyor,  profesyonel sporcularımıza ise başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Maratona yoğun ilgi gösteren Kayserili hemşerilerimizin yanı sıra şehir dışından ve yurt dışından elit sporcular da katılım gösterdi. Sağlıklı yaşam konusunda halkımızı teşvik etmek için Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 1000adet bisiklet hediye edildi. Son derece renkli görüntülere sahne olan maratonda Başkan Şaban Çopuroğlu vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, ÇOPUROĞLU’NA, GENÇLER, BÜYÜK, İLGİ, GÖSTERDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı