BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA KILIÇ HEDEYİ ETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Şubat 2022 - Salı 14:56 Bu haber 1773 kez okundu
 
BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA KILIÇ HEDEYİ ETTİ
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı Sedat Kılınç’ı ofisinde ziyaret etti. Kılınç, ziyarette günün anısına Başkan Uzunluoğlu’na kılıç hediye etti.
GÜNDEM Haberi
BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA KILIÇ HEDEYİ ETTİ

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Kocasinan Meclis Üyesi Sedat Kılınç’ı ofisinde ziyaret ederek bir süre görüştü. Kayseri ve Ülke ekonomisinin konuşulduğu ziyarette ayrıca iş adamı Sedat Kılınç, Başkan Menduh Uzunluoğlu’na günün anısına kılıç hediye etti.

Çalışmaları hakkında da Başkan Uzunluoğlu’na bilgiler sunan Kılınç, İnşaat sektöründe son 5 yılda ciddi anlamda büyük başarılara imza attık. İnşallah çalışmalarımız ve başarılarımız bundan sonra da artarak devam edecek dedi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’da bugün Kocasinan Belediye Meclis üyemiz iş insanı Sedat Kılınç beyefendiyi iş yerinde ziyaret ettim. Kendisiyle Kayseri ve Ülke ekonomisini konuştuk. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, UZUNLUOĞLU’NA, KILIÇ, HEDEYİ, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı