BİR AYDA TRAFİK DENETİMLERİNDE YÜZ BİN ARAÇ DENETLENDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
08 Kasım 2021 - Pazartesi 23:15 Bu haber 587 kez okundu
 
BİR AYDA TRAFİK DENETİMLERİNDE YÜZ BİN ARAÇ DENETLENDİ
Kayseri’de trafik polislerince il ve bölge denetim müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada yüz bin aracı kontrol etti.
ASAYİŞ Haberi
BİR AYDA TRAFİK DENETİMLERİNDE YÜZ BİN ARAÇ DENETLENDİ

Kayseri’de trafik polislerince il ve bölge denetim müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada yüz bin aracı kontrol etti.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, 1 Ekim 2021 –31 Ekim 2021 Tarihleri Arasında Trafik Faaliyetleri ile ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı;

TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Müdürlüğümüz trafik ekiplerince ilimizde yapılan uygulamalarda, (55.220) araç kontrol edilmiş, eksikliği görülen (19.613) araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiştir. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve (100) ceza puanını doldurmaktan (527) sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş olup, (636) araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde; (2)’si ölümlü (283)’ü yaralamalı ve (344)’ü maddi hasarlı olmak üzere toplam (629) adet trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (2) vatandaşımız hayatını kaybetmiş (397) vatandaşımız yaralanmıştır.

BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Trafik denetimlerinde kontrol edilen (49.869) araçtan eksiği veya kural ihlali tespit edilen (11.311) araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiş, alkollü araç kullanmaktan ve (100) ceza puanını doldurmaktan (57) sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş, (364) araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde; (2)’si ölümlü (31)’i yaralamalı ve (57)’ü maddi hasarlı olmak üzere toplam (90) adet trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (3) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (55) vatandaşımız yaralanmıştır.

İLÇE MERKEZLERİ

İlçe Merkezlerinde (9.726) araç kontrol edilmiş, eksiği ve kural ihlali tespit edilen (1.387) araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiş, alkollü araç kullanmaktan ve (100) ceza puanını doldurmaktan (48) sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş, (31) araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde (33)’ü yaralamalı ve (24)’ü maddi hasarlı olmak üzere toplam (58) adet trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (50) vatandaşımız yaralanmıştır.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğümüzce, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülen faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BİR, AYDA, TRAFİK, DENETİMLERİNDE, YÜZ, BİN, ARAÇ, DENETLENDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı