BU SEFER ALTIN İŞLEDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
03 Mayıs 2023 - Çarşamba 09:43 Bu haber 285 kez okundu
 
BU SEFER ALTIN İŞLEDİ
MHP Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, sarrafları ziyaret ederek onları beklentilerini dinledi. Bu seferde tamir için tezgahın başına geçti ve onarım için altın işledi.
GÜNDEM Haberi
BU SEFER ALTIN İŞLEDİ

14 Mart seçimleri için çalışmalar yürüten ve partisine destek isteyen MHP Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önceki ziyaretlerinde semt pazarında tezgah başına geçip esnaf ve vatandaşı dinleyen İncetoprak, bir çal ocağında vatandaşa elleriyle çay ikram etti, esnaf ziyaretinde ise terzilik yaptı. Sarrafları ziyaretinde onların beklentilerini dinleyen İncetoprak, bu kez tamir tezgahının başına geçti ve onarım yaparak iltın işledi.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren İncetoprak, “Kahramanmaraşlılar Derneği’ni ziyaret ettik. Bizlere teveccüh gösterin dernek Başkanımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Gazioğlu Çarşımıza geçtik. Burada meslektaşlarım Sarraflarımızı ziyaret ettik. Hayır dualarını aldık. Beklentilerini dinledik. Yorulmadan devam ediyoruz. Gece Uyumadan, Gündüz Yorulmadan Geliyoruz Kayseri’m” ifadelerini kullandı.

Düver Mahallesinde de pilav şenliğine katılan İncetoprak, burada kendi elleriyle vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BU, SEFER, ALTIN, İŞLEDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı