“ÇANAKKALE RUHUNU İYİ ANLAMALIYIZ”
tekden site sağı sünnet
Haber
22 Mart 2022 - Salı 14:20 Bu haber 414 kez okundu
 
“ÇANAKKALE RUHUNU İYİ ANLAMALIYIZ”
Kayseri İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi.
GÜNDEM Haberi
“ÇANAKKALE RUHUNU İYİ ANLAMALIYIZ”

Kayseri İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Akkuş, “Çanakkale ruhunu iyi anlamalıyız. Çanakkale ruhunu oluşturabilmek için bizim derdimiz olmalı. Çanakkale’de canlarını feda eden şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen hocalarımızdan Allah razı olsun. Hocalarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

İl Müftülüğü Kadınlar Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından ilahiler okundu, ney dinletisi sunuldu. Daha sonra İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı.

Gençlik Koordinatörlüğü tarafından açılan Ebru Sergisi’nde yapılan ebrular kitap ayracına çevrildi ve program bitiminde katılımcılara dağıtıldı.

Kayseri İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Ayşe Bedir, Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: “ÇANAKKALE, RUHUNU, İYİ, ANLAMALIYIZ”,
Yorumlar
Haber Yazılımı