ERCİYES YOLUNDAKİ KAZADA 2 ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ
tekden site sağı sünnet
Haber
06 Ocak 2022 - Perşembe 07:32 Bu haber 1145 kez okundu
 
ERCİYES YOLUNDAKİ KAZADA 2 ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ
Erciyes Kayak Merkezi’nden dönüşte meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğrenci sayısı 2 oldu.
GÜNDEM Haberi
ERCİYES YOLUNDAKİ KAZADA 2 ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Kayak merkezi dönüşünde bir seyahat acentesine ait otobüsün iddiaya göre freninin boşalması üzerine meydana gelen kazada,otobüs şarampole devrilmiş ve sürüklenmişti. Kazada ilk belirlemede 1 öğrenci olay yerinde hayatını kaybetmiş 21 öğrenci ise yaralanmıştı. Erciyes Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu otobüsten kimileri kendi imkanları ile kurtulurken kimileri ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçtan çıkartılmıştı. Kazada hastaneye yarılı olarak kaldırılan öğrencilerden biri daha yaşamını yitirdi.

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, ERciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan öğrencileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise, açıklama yaparak, “Erciyes Dağı dönüşünde öğrencileri taşıyan aracın kaza yapması sonucu vefat eden Kürşat Samet ÖZCİNE ve Hilal SIKAR kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kayseri teşkilatlarımız, İl Başkanımız Adnan İNCETOPRAK öncülüğünde, tedavisi devam eden tüm kardeşlerimizin yanındadır” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ERCİYES, YOLUNDAKİ, KAZADA, 2, ÖĞRENCİ, HAYATINI, KAYBETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı