HİKMET KARAMAN: HAK EDEREK FİNAL OYNAYACAĞIZ
tekden site sağı sünnet
Haber
10 Mayıs 2022 - Salı 23:22 Bu haber 1509 kez okundu
 
HİKMET KARAMAN: HAK EDEREK FİNAL OYNAYACAĞIZ
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımları eleyerek finale kaldıklarını belirterek, “Hak ederek final oynayacağız” dedi.
SPOR Haberi
HİKMET KARAMAN: HAK EDEREK FİNAL OYNAYACAĞIZ

Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, şunları söyledi; “Oyuncularımızın oynayan oynamayan hepsini kutlamak gerekir. birinci dakikadan 1-0 geriden gelip. İlk maçıda düşünürsek 2-0 geriden gelmek ve tur atlamak zordur. Oyuncularımı kutluyorum. Berna hanıma ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Kümede kalma hesabından kupada finale kalmak farklı bir şey.

Maç sonrasında ağladınız. Kolay değil. Müthiş oynayıp kazanmalıyız. Hep maçlarda öne geçtik kaybettik. Bugün tersi oldu. Başka maçları örnek gösterdim. Kulüp olarak Türkiye’de ilk defa bir takım Anadolu takımı Fenerbahçe’yi deplasmanda Beşiktaş’ı deplasmanda eliyorsunuz. Trabzon Galatasaray maçı oynuyorsunuz. Sonra önemli maçlar oynuyorsunuz. Benim başka üzüntüm başka şeyden. Benim üzüntüm farklı. Kaybettiğimiz seri vardı. Rakibimiz Trabzon da tartışmasız bir takım. Ama biz oynadığımız maçlarda goller sergiledik. Oyun sergiledik. Kaybettiğimiz maçlar vardı. Bir futbolun başarısı böyle ölçülmez. Kimlere karşı kaybettiğimize bakmamız gerekir. öne geçip kaybettik maçları. Ligde.

Şuanda tek şey var. Finale gelen takım. Özlem çeken şehir. Tarafımız iyi idi. Mağlup duruma düştük ama desteğe devam etti. Çok güzeldi.

Emrah ile ramazanı içeri çektim. İkisi de farklı. Emrah ile başlayınca farklı. Ramazan ile başladığınızda farklı idi. İkinizden biri bu maçın yıldızı olacaksınız dedim. Takım olarak burada bütünlük sergilendi. Özet oyuncularımız müthiş iş yaptı. Taraftarımıza başkana yönetime herkese teşekkür ediyoruz. Finalde kupayı da buraya alırız. Hiçbir takım büyük takımlarla karşılaşmadı. Kayserispor oynadı ve eledi.

Bizim takım Trabzon’u oynatmadı ve oynadı. Mücadele etti. Hak ederek finali oynayacağız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: HİKMET, KARAMAN:, HAK, EDEREK, FİNAL, OYNAYACAĞIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı