İYİ PARTİ ÇADIR VE KONTEYNER KENTİ KURDU
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Şubat 2023 - Perşembe 20:07 Bu haber 264 kez okundu
 
İYİ PARTİ ÇADIR VE KONTEYNER KENTİ KURDU
İYİ Parti Kayseri Milletvekili dursun Ataş’ın koordinasyonunu yürüttüğü çadır ve konteyner kent Kahramanmaraş merkeze kuruldu.
GÜNDEM Haberi
İYİ PARTİ ÇADIR VE KONTEYNER KENTİ KURDU

İYİ Parti Kayseri Teşkilatı, genel merkezin talimatları doğrultusunda deprem bölgesi Kahmaramanmaraş ilinde ve ilçelerinde yardım dağıtımı yapıyor. İhtiyaçlara göre bölgeye yardım sevkiyatında bulunuyor.

Milletvekili Dursun Ataş’ın koordinasyonu ile Kahramanmaraş merkeze 150 çadır ve 100 konteynerdan oluşan çadır ile konteyner kent kuruldu. Burada kalan depremzedelerin ihtiyaçları da karşılanmaya devam ediyor.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili kazım Yücel, bölgedeki çalışmalara katkı sunarken şu bilgileri verdi; “Kahramanmaraş Merkez’de; 150 çadır ve 100 konteynerdan oluşan çadır ve konteyner kentimiz; Depremzede vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bugün yaraları sarma günü; Kahramanmaraş Bölge Sorumlumuz Kayseri Milletvekilimiz Dursun Ataş’ın ve il teşkilatımızın çabalarıyla kurduğu çadır kente, Kayseri Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte destek olmaya geldik. Emeği geçen tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİ, ÇADIR, VE, KONTEYNER, KENTİ, KURDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı