MHP KAYSERİ TEŞKİLATI SARIZ’A ÇIKARMA YAPTI
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Şubat 2023 - Perşembe 19:38 Bu haber 247 kez okundu
 
MHP KAYSERİ TEŞKİLATI SARIZ’A ÇIKARMA YAPTI
Milliyetçi Hareket Partisi, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Sarız ilçesine çıkarma yaptı.
GÜNDEM Haberi
MHP KAYSERİ TEŞKİLATI SARIZ’A ÇIKARMA YAPTI

Türkiye’yi derinden etkileyen 40 bini aşkın insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depreminden Sarız ilçesi de etkilendi. İlçede birçok bina için yıkım kararı çıkarken, Milliyetçi Hareket Partisi de ilçede vatandaşların yaralarını sarmak için çıkarma yaptı.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ve MHP İl yöneticileri, Sarız ilçesinde Belediye Başkanı Baki Bayrak ile görüştü.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Sarız ilçesinde yapılan toplantıda vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştı. MHP il Başkanı Adnan İncetoprak, deprem bölgelerine yapılacak olan çalışmaların da değerlendirildiği toplantı ile ilgili olarak, “Kahramanmaraş merkezli deprem hepimizi derinden yaraladı. Asrın felaketi olan bu depremin yaralarını milletçe birlik ve beraberlik duygusu içinde saracağız. Biz büyük bir milletiz ve bu afetin altından en kısa sürede kalkabilmek için el birliği ile hareket edeceğiz. Devletimiz tüm imkanları ile deprem bölgesinde çalışmakta. Bizler de Kayseri olarak elimizden gelen tüm desteği veriyoruz” diye konuştu.

MHP İl Başkanı İncetoprak, depremden etkilenen Sarız ilçesinde de Belediye Başkanı Baki Bayrak ve MHP İlçe Başkanı Nurullah Tapan’a gayretli çalışmalarından ve vatandaşa verdikleri büyü destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, KAYSERİ, TEŞKİLATI, SARIZ’A, ÇIKARMA, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı