SARIZ DA 7 KAMU BUNASI, 128 KONUT 25 AHIR HASAR GÖRDÜ
tekden site sağı sünnet
Haber
23 Şubat 2023 - Perşembe 19:27 Bu haber 288 kez okundu
 
SARIZ DA 7 KAMU BUNASI, 128 KONUT 25 AHIR HASAR GÖRDÜ
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, depremden etkilenin Sarız ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Bakanlıklarımız konuya hakimdir” dedi.
GÜNDEM Haberi
SARIZ DA 7 KAMU BUNASI, 128 KONUT 25 AHIR HASAR GÖRDÜ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremden olumsuz etkilenen Sarız ilçesinde de ağır hasarlı yapılar ve yıkılan evler oldu. Depremin olduğu ilk günden itibaren Sarız ile irtibata geçen ve ilk fırsatta da ilçeyi ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, burada kaymakam, belediye başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasırlı ve yıkılan yapıları incelemişti. Daha sonra ilgili bakanlıklarla temasa geçen Özdemir, Sarız ilçesi için başlatılan çalışmaları hızlandırarak ilçede yaraların sarılması için çaba sarf etti.

Bu süreçte Sarız ile ilgili muhalefet partisinden gelen paylaşımlara tepki gösteren Özdemir, şu açıklamaları yaptı;

HASAR TESPİTLERİ TAMAMLANDI

“Kahramanmaraş’ta yaşadığımız deprem felaketinden en yoğun şekilde etkilenen Sarız ilçemizdeki tespit çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Aldığımız resmî bilgilere göre 7 Kamu Binası, 128 Konut ve 25 Ahır/Depo ağır hasarlı ve kullanılamaz durumdadır. Bakanlıklarımız da konuya hakimdir.

BOŞ VE KOF SÖZLER

Bu Hakkı teslim etmek yerine hala boş ve kof sözlerle Sarız’ı hedef almaya çalışan CHP’nin tutumu yakışıksız üslubuyla birleşmiş ve kara mizah arşivi arasına girmiştir. Sergilenen bu tutumun takdiri de elbette Sarızlı ve Kayserili hemşerilerimizindir.

SARIZ’IMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Kayseri’nin ve yerel yönetim sorumluluğu üstlendiğimiz Sarız’ımızın hizmetindeyiz. Her bir hemşerimizin hak ve hukukunu koruyacağımız gibi istismar edilmelerine de müsaade etmeyeceğiz. Bu kapsamda değerli gayretleri için Sarız Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum”

Kaynak: Editör:
Etiketler: SARIZ, DA, 7, KAMU, BUNASI,, 128, KONUT, 25, AHIR, HASAR, GÖRDÜ,
Yorumlar
Haber Yazılımı