İYİ PARTİLİ ÖZHAN: MİLLİ SERVET ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ
tekden site sağı sünnet
Haber
07 Şubat 2022 - Pazartesi 20:23 Bu haber 1965 kez okundu
 
İYİ PARTİLİ ÖZHAN: MİLLİ SERVET ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan, Bünyan ilçesine yapılan kesimhaneyi gündeme taşıyarak, 4 yıl milli servetin çürümeye terk edildiğini söyledi.
GÜNDEM Haberi
İYİ PARTİLİ ÖZHAN: MİLLİ SERVET ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

Bünyan ilçesinin yaşadığı sıkıntıları gündeme taşımaya devam eden İYİ Partili Erhan Özhan, kesimhane ile ilgili açıklama yaptı. Özhan, şu bilgileri verdi;

“Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bünyan Kesimhanesi 4 yıldır atıl vaziyette beklemekte. Milli servet adeta çürümeye terk edilmiş durumda. Bünyan halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda et temin ihtiyacının karşılanabilmesi için ortaya çıkarılan bu yapının çalıştırılmaması, akla ve vicdana sığmamaktadır. Bünyan'da kasap işletmeciliği yapan, hayvancılıkla iştigal eden hemşerilerimiz, memleketlerinde yer alan bu işletme çalıştırılmadığı için Kayseri merkeze hayvanlarını götürmekte , kesimlerini orada yaptırmak zorunda kalmakta, ağır nakliye maliyetleri altında maalesef ezilmektedirler. Cüzi kârlarla çalışan ve ayakta durmakta zorlanan işletmelerin, memleketimizde yer alan böyle bir işletme varken, böyle bir mağduriyetle karşı karşıya bırakılması izah edilemez. İYİ PARTİ Bünyan İlçe Teşkilatı olarak, başta Kayseri Büyükşehir Belediyesine olmak üzere, Bünyan Belediyesine, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına, siyasilere; burada, atıl vaziyette bırakılmış bu işletmenin derhal çalışır vaziyete getirilmesi için çağrıda bulunuyoruz. Bünyan halkının, Bünyan’da kasap işletmeciliği yapan, hayvancılıkla iştigal eden hemşerilerimizin daha fazla mağdur bırakılmaması için bu devlet yatırımını lütfen, derhal işletmeye alın ve çalışır vaziyete getirin. Bu noktada, bu işin takipçisi olacağımızın sözünü hemşerilerimize veriyoruz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİLİ, ÖZHAN:, MİLLİ, SERVET, ÇÜRÜMEYE, TERK, EDİLDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı