KAYSERİ POLİSİNDEN BÜYÜK OPERASYON
tekden site sağı sünnet
Haber
15 Ağustos 2023 - Salı 21:15 Bu haber 344 kez okundu
 
KAYSERİ POLİSİNDEN BÜYÜK OPERASYON
Kayseri polisi yaptığı uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurdu. Operasyonda polisten kaçan uyuşturucu tacirlerinin aracı takla attı.
ASAYİŞ Haberi
KAYSERİ POLİSİNDEN BÜYÜK OPERASYON

Kazada şüpheli 3 kişi yaralandı. Araçta yapılan aramada piyasa değeri 25 milyon lirayı aşkın olduğu belirtilen TL olan uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, uyuşturucu operasyonu sonrasında, "Bu şehre uyuşturucu sokamayacaksınız" dedi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahıslar D.F., T.K. ve T.S.'nin kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceğini öğrendi. Şahısları yakalamak için operasyon düzenleyen ekipler, şahısların içerisinde bulunduğu aracı Malatya yol uygulamasında durdurmaya çalıştı. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüphelileri taşıyan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslar ile hastaneye kaldırılırken, narkotik köpeği ile araçta yapılan aramalarda ise piyasaya değeri 25 milyon TL olan 42 kilo 700 gram esrar, 100 bin adet uyuşturucu hap ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de, uyuşturucu operasyonuyla ilgili olarak, "Uyuşturucu madde ticareti yaptığı istihbaratı üzerine takibe alınan üç kişi, yakalanmamak için her yolu denese de, Narkotik Polisinden kaçamadı. 47 bin 700 gram uyuşturucu madde ve 100 bin adet uyuşturucu hapla birlikte yakalandı. Yakalanacaksınız. Bu şehre uyuşturucu sokamayacaksınız" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİ, POLİSİNDEN, BÜYÜK, OPERASYON,
Yorumlar
Haber Yazılımı